.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Соціальну ініціативу "Жизнь детей – не мелочь!" успішно завершено

Соціальну ініціативу "Жизнь детей – не мелочь!" успішно завершено

16 грудня 2016, 17:11

За період акції телеканалу "Інтер", завдяки усім учасникам, їхньому щирому бажанню допомогти дітям, зробити добру справу, було зібрано 9488,73 грн. Упродовж декількох місяців кожен бажаючий міг принести зібрані дрібні гроші, свої домашні скарбнички або монетки з кишень до офісу телеканалу "Інтер" або за адресами партнерів проекту. Часто люди приходили цілими сім'ями, з маленькими дітьми. І це дуже символічно, адже мета ініціативи - збір коштів на придбання медичного обладнання для реанімації для Інституту педіатрії, гінекології та акушерства (НДІ ПАГ) - апарату штучної вентиляції легенів Avea.

"Дякуємо усім, хто взяв участь в акції! - каже глава благодійної організації "Інтер "- дітям" Тетяна Чистякова. - Навіть якщо ваш вклад був не настільки великий, ви запустили ланцюгову реакцію добра, підсумком якої стане нове життя. Особливо ми вдячні найменшим учасникам акції, які приносили свої скарбнички на телеканал "Інтер". Сьогодні вони показали приклад доброти, безкорисливості і душевності багатьом дорослим. Адже ми розуміємо, що все це - не дрібниця, що ці маленькі меценати віддали іншим шматочок своєї щедрості, послали промінчик уваги, хвилю ніжності. Ми сподіваємося, що ця ініціатива буде повторюватися, тому просимо усіх продовжувати збирати свої скарбнички і стежити за нашими акціями".

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634