.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Зірки "Доброго вечора на Інтері" перерахували ще 93 тисячі гривень на благодійність

Зірки "Доброго вечора на Інтері" перерахували ще 93 тисячі гривень на благодійність

12 січня 2017, 13:04

Учасники програми "Добрий вечір на Інтері" пожертвували 93 тис. гривень для благодійної організації "Інтер - дітям". Це вже вдруге зірки проекту перерахували кошти на покупку сучасного апарату штучної вентиляції легенів Avea для відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених НДІ ПАГ. А загальна сума вкладу гравців проекту склала 187 тис. гривень. Це - майже четверта частина від необхідної суми - 810 тис. гривень!

Відповідно до формату програми "Добрий вечір на Інтері", у кожному її випуску змагаються дві команди зірок. Під керівництвом капітанів-телеглядачів вони борються за головний приз - 50 тисяч гривень. У суперфіналі беруть участь лише два гравці: капітан команди-переможниці і один із зіркових учасників. Зароблена ними у фінальному випробуванні сума ділиться порівну. Усі зірки, які взяли участь у програмі, відмовилися від виграшу і передали кошти для порятунку новонароджених дітей. Першу частину внеску - 94 тис. грн - передали на придбання медобладнання для відділення реанімації новонароджених НДІ ПАГ переможці перших восьми програм: хореографи Олена Коляденко і Влад Яма, співак Віталій Козловський, телеведучий Андрій Бєдняков, КВНщик Євген Сморигін, актори Руслана Писанка, Євген Гашенко і Володимир Шумко.

Зараз свій виграш на добру справу пожертвували зіркові учасники наступних семи програм проекту: володар не тільки титулу "Найсильніша людина планети", а й доброго серця Василь Вірастюк, харизматична солістка групи "Время и Стекло" Надія Дорофєєва, популярна актриса, зірка серіалу "Мереживо долі" Олеся Жураковська, учасниця найбільш довговічного складу групи "ВІА ГРА" за всю історію існування колективу Анастасія Кожевникова, КВНщик і шоумен Сергій Писаренко, емоційна співачка з приголомшливими вокальними даними Ольга Полякова, а також - олімпійська чемпіонка з гімнастики, легендарна спортсменка Лілія Подкопаєва. Несподіванкою для всіх учасників святкової новорічної програми "Добрий вечір на Інтері" стало рішення капітана команди-переможниці - ресторатора Віоли Кім - відмовитися від свого права на виграш 25 тис. гривень також на користь благодійного фонду "Інтер - дітям". Загальний внесок учасників цих семи випусків програми склав 93 тис. гривень.

Телеканал "Інтер" вдячний всім учасникам проекту, які перерахували виграші на рахунок благодійного фонду "Інтер - дітям". Нагадуємо, що взяти участь в аукціоні, а отже - і допомогти маленьким пацієнтам НДІ ПАГ зробити перший подих, може будь-хто. Для цього досить викупити лот, який вам сподобався, або просто зробити благодійний внесок. Робити добро легко!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634