.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

"Стосується кожного": Андрій Данилевич вчив плавати і вчився танцювати разом з учасницею аукціону

"Стосується кожного": Андрій Данилевич вчив плавати і вчився танцювати разом з учасницею аукціону

7 лютого 2017, 16:03

Цього тижня ведучий програми "Стосується кожного" Андрій Данилевич провів майстер-клас з плавання для десятирічної Юліани Колесникової з Харкова, пише Аfisha.tochka.net. Незважаючи на те, що дівчинка дуже хвилювалася перед зустріччю з відомим телеведучим, урок перевершив всі її очікування. Більш того, як часто буває на аукціоні "Інтер" – дітям", одним уроком не обмежилися,  на дівчинку чекав сюрприз: Андрій Данилевич запросив Юліану і всю її родину на зйомки програми "Стосується кожного".

На тренування Юліана приїхала з Харкова разом з мамою Тетяною заздалегідь. Спочатку погуляли Києвом, а потім, за годину до призначеного терміну, приїхали до  спортцентру і стали чекати зіркового тренера. Як виявилося, Юліана взагалі не вміє триматися на воді, хоча багато чого досягла в інших справах: співає, знімається в дитячих короткометражках, навчається балету, бере інтерв'ю у зірок. А з плаванням не склалося, тому що спочатку ходити в басейн лікарі забороняли, а пізніше – вже й сама "перегоріла". Але можливість взяти урок у улюбленого телеведучого Андрія Данилевича – Юліана пропустити не могла.

"Ми щовечора дивимося програму "Стосується кожного". Я намагаюся розібратися, як слід було б вчинити в такій ситуації, запитую у мами, хто правий чи неправий? Мама часто ставить мені у приклад Андрія Данілевича: як він співчуває людям,  намагається зрозуміти кожну історію, наскільки він різнобічна людина і як багато досяг у житті", - розповідає дівчинка.

Перед зустріччю харків'янки дуже хвилювалися: чи цікаво буде Андрію, майстру спорту з плавання, працювати з ученицею з нульовими навичками у цьому виді спорту? Дарма побоювалися: побачивши маленьку ученицю, Андрій Данилевич почав усміхатися, розговорився і навіть підписав на пам'ять кілька фотографій.

Вчилися плавати кролем. "Запам'ятай: перед тренуванням з плавання завжди має бути розминка" - такою була перша інструкція для молодої спортсменки. Телеведучий показав вправи, які необхідно виконувати, щоб розігріти потрібні м'язи, яким повинен бути гребок, як працювати ногами, і дав Юліані можливість спробувати поплавати спочатку з дошкою, а потім, хоч і зовсім небагато, метри три-чотири, але самостійно.

"Юліана дуже талановита дівчинка. Вона схоплює все на льоту і не боїться, хоча дно під ногами вона не відчувала. Якщо вона вирішить зайнятися плаванням, у неї все вийде. Правда, поки у неї пальчики долоні автоматично складаються, як прийнято в балеті, заважає танцювальна підготовка. Але головне – бажання, і все обов'язково вийде." - сказав після заняття Андрій Данилевич.

Дізнавшись, що сім'я Колесниковых завжди дивиться "Стосується кожного", телеведучий запросив їх на зйомки програми в студію. Тим більше що у Тетяни своя складна історія:

- Мій син народився раніше терміну, але апарат врятував його в 2001 році, коли він захворів менінгококцемією. Це страшна хвороба! Діти, які прибули після нього - загинули, адже апарат був один. І я все життя вважала, що повинна віддячити за сина! Адже багато хто навіть до Бога звертаються за допомогою, а ось дякувати за щось не поспішають.

Команда програми "Стосується кожного" чекає харків'янок в гості. А команда аукціону – готується найближчим часом передати набутий сучасний апарат для штучної вентиляції легенів  Avea у НДІ ПАГ. Сама ж благодійна ініціатива організації "Інтер" – дітям" триває, і на сайті deti.inter.ua регулярно з'являються нові зоряні, ексклюзивні і незвичайні лоти. Будь-хто в будь-який час може стати частиною великої спільної справи, спрямованого на порятунок життів малюків.

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634