.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Учасниця аукціону побувала з Анастасією Даугуле на кінній прогулянці

Учасниця аукціону побувала з Анастасією Даугуле на кінній прогулянці

15 лютого 2017, 16:30

Ведуча програми "Ранок з "Інтером" Анастасія Даугуле – не тільки інтелектуалка, красуня і справжній професіонал, але і на диво багатогранна особистість. Вона принципово не вживає в їжу м'ясо тварин, круглий рік бігає вранці, бере участь у спортивних марафонах і благодійних акціях, обожнює подорожувати і багато читає. А ще – дуже любить коней і завжди знаходить час для верхових прогулянок. За словами телеведучої, коні – тварини, які дивно відчувають людини, спілкування з ними допомагає розігнати хмари навіть самого похмурого настрою.

Тому не дивно, що на сайті благодійного аукціону "Інтер" – дітям" раптом з'явився незвичайний лот – кінна прогулянка з Анастасією Даугулє. І доступним він був недовго: один з учасників викупив лот для своєї 15-річної дочки Олени..

"Коли ми обмірковували лоти, хотілося запропонувати не просто спілкування з ведучими телеканалу, а щось по-справжньому корисне для людини, - говорить Анастасія Даугуле. – Оскільки я дуже люблю коней, то вирішила: чому б і ні? Чому б не розділити радість від спілкування з цими прекрасними тваринами з глядачами "Інтера", які захочуть взяти участь в нашій благодійній акції?"

Як виявилося, в сім'ї Олени телеведучу люблять і поважають. І не вперше беруть участь в аукціоні телеканалу "Інтер", купуючи лоти від ведучої програми "Ранок з Інтером". Отже, Олена і Анастасія спілкуються вже, мабуть, як добрі знайомі, адже зустрічаються не вперше.

Кінна прогулянка проходила під контролем професійного інструктора. Для Олени спеціально підібрали коня. Рішікеш виявився спокійним, доброзичливим, кокетливим і ... з почуттям гумору, як розповідає його власниця, Юлія Свиридова. Присутнім у манежі чоловікам - фотографу і відеооператору – він показував язика: дражнився, тоді як з дівчатами вів себе виключно по-джентльменськи.

"Коні тонко відчувають межу, яку не можна переходити у спілкуванні з тією чи іншою людиною, - вважає Анастасія Даугулє. – А ще – вони мають дуже різні характери. У кожної тварини, як і у людини, – свій темперамент. Є холерики, сангвініки, флегматики... Досвідченому вершникові краще знати заздалегідь, з ким доведеться мати справу".

Правильна розминка, правильна постава і вміння відчувати конячку, зливатися з нею у єдиний організм – над цим і працювали Олена разом з тренером кінно-спортивного клубу "Динамо".

"Найяскравішим досвідом була їзда на коні з закритими очима, - розповіла після заняття Олена. – З закритими очима ти краще відчуваєш і своє тіло, і кінь. Це трохи схоже на подібне вправу в танці, коли ти рухаєшся з закритими очима, прислухаючись до себе. Цю тренування я, звичайно, запам'ятаю надовго. Було цікаво".

Благодійний аукціон "Інтер" – дітям" триває. Щотижня на сайті deti.inter.ua з'являються нові цікаві лоти. Зібрані кошти, як і раніше, підуть на придбання життєво важливого медичного обладнання для дітей. Рятувати дитячі життя легко, якщо ми будемо робити це разом!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634