.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Учасниця аукціону "Інтера" побувала в ефірі "Перець FM" і взяла інтерв'ю у Арсена Мірзояна

Учасниця аукціону "Інтера" побувала в ефірі "Перець FM" і взяла інтерв'ю у Арсена Мірзояна

27 лютого 2017, 10:40

Як ви уявляєте собі яскравий, по-справжньому зірковий день, що запам'ятається на все життя? Коли Ольга Махницька з Дніпра на День усіх закоханих отримала від чоловіка подарунок під умовною назвою "Незвичайний день", у неї були різні варіанти сценаріїв. Але жодна навіть найсміливіша фантазія не припускала екскурсію на радіо, спілкування в прямому ефірі із зіркою, знайомство за чашкою чаю з модною групою та імпровізовану фотосесію на даху київського хмарочоса. Усе це стало можливим завдяки лоту, який Андрій викупив для коханої дружини на благодійному онлайн-аукціоні "Інтер" - дітям".

Андрій не просто придбав унікальний подарунок, ще й підніс його у форматі квесту. "Тільки напередодні я дізналася, що подарунок пов'язаний з поїздкою до Києва, благодійністю, спілкуванням і радіо", - розповідає Ольга Махницька. СМС від чоловіка з точною адресою та інструкціями вона отримала вже на київському вокзалі. "Напевно, у нас незвичайна сім'я, але коли ми вирішуємо: витратити гроші на поїздки, враження або купити якусь річ, ми часто обираємо враження. І не шкодуємо, - зізнається Оля. - До речі, з "Інтером" у нашій родині пов'язана одна дуже важлива історія. У 2000 році ми приїжджали на телеканал, на зйомки "Національної лотереї". Тоді ми стали мільйонними учасниками, урочисто крутили барабан в студії. А після зйомки Андрій запросив в кафе і... зробив пропозицію!"

І приємні сюрпризи від чоловіка не закінчуються.

Оля давно хотіла побачити, як живе і працює радіостанція. Тому знайомилася з офісом "Перець FM" - стильним лабіринтом з багатоярусних кімнат, сходів та виходів на дах - із великим задоволенням. Зіграла в пінг-понг у кімнаті відпочинку з програмним директором радіостанції Костянтином Лінчевським сфотографувалася на тлі банера, і видом з даху помилувалася. "Як у вас все мудро влаштовано: вихід на майданчик відпочинку - тільки через кабінет генерального директора, усі під контролем", - зі сміхом помічає наша героїня.

Гостинні "перці" поетапно налаштовували Ольгу на вихід в ефір. Спочатку познайомили з групою Patsyki z Franeka і дали можливість поспілкуватися за чашкою чаю. Музиканти виявилися напрочуд милими хлопцями. Розповіли, як пишуть пісні, як взагалі почали займатися музикою, хто в групі головний і чому #Kot Z Franeka так загадково мовчить. А ще - подарували запаморочливо ароматне і, за особистим визнанням хлопців, найсмачніше в світі #СалоЗФранека в фірмовому пакеті.

Другий етап - знайомство з ведучими радіостанції Дімом Самойловим. Гостя дізналася, що таке плейлист радіостанції, підводка, як і де записуються ролики і як потім пісні і джингли-перебивки потрапляють в ефір.

Дім, а як вам вдається так швидко перебудовуватися і все встигати? - дивується Ольга. - У вас стільки смс, повідомлень в пошту: кожен хоче когось привітати, а ще й пісню потрібно встигнути знайти за пару хвилин..."

На улюблене запитання усіх радіослухачів Дім Самойлов відповів чесно: "Досвід, досвід і ще раз досвід. Ну, і комп'ютерна програма: забиваєш назву пісні, натискаєш кнопку - і вона звучить в ефірі".

Буквально через кілька хвилин в ефірі зазвучала і Ольга Махницька у теплій компанії Patsyki z Franeka. Хлопці не тільки підтримали Ольгу, але й передали вітання усім жителям Дніпра, а особливо - гравцям і вболівальникам футбольного клубу "Дніпро", який переживає не найкращі часи. А також - на всю країну подякували чоловікові Ольги, Андрію, за небайдужість і вибір саме цього лота соціальної ініціативи телеканалу "Інтер".

Коли Ольга вирішила, що сюрпризи закінчилися і прийшов час прощатися, в гості до "перців" прийшов Арсен Мірзоян, один з найулюбленіших авторів і виконавців дівчат! Наша учасниця не просто сфотографувалася з кумиром, а й спробувала себе в ролі журналіста. І, треба сказати, ця проба пройшла успішно! Арсен Мірзоян на запитання відповідав змістовно і щиро. Розповів, що готує до виходу новий альбом, що мріє виспатися. Що маленькій дочці співає пісні, причому найрізноманітніші, не тільки колискові. А та поки не підспівує, звичайно, але із задоволенням пританцьовує.

Ольга Махницька зізналася, що не очікувала такого насиченого дня і душевного прийому. А ще - дівчина не припускала, що отримає цілу купу подарунків на пам'ять: плюшеву іграшку від радіостанції, унікальне сало з Івано-Франківська, автограф Арсена Мірзояна і, звичайно ж, яскраві фотографії для сімейного альбому.

А благодійний онлайн-аукціон "Інтер" - дітям" триває! 15 лютого команда "Інтера" від імені всіх учасників аукціону - зірок і телеглядачів - передала київському НДІ ПАГ апарат штучної вентиляції легенів Avea. Цей апарат вже працює: не тільки допомагає малюкам, що народилися раніше терміну, зробити перший подих, але й дозволяє крихіткам згодом рости здоровими. Однак добрі справи не мають часових меж: "Інтер" продовжує збирати кошти на покупку обладнання, що рятує дитячі життя. Кожного тижня на сайті deti.inter.ua з'являються нові унікальні лоти від найяскравіших і талановитих українців. Будь-який бажаючий може підтримати благодійну ініціативу, викупивши лот, який йому сподобався, або перерахувавши посильну суму на рахунок фонду "Інтер" - дітям". Приєднуйтесь!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634