.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Участниця аукциону "Інтер – дітям" промчалась на спорткарі с гонщиком-чемпіоном Ігорем Скузом

18 серпня 2017, 16:40

 

Гоночна траса, спорткар, божевільна швидкість, ви - на пасажирському сидінні, а за кермом - багаторазовий чемпіон України з кільцевих гонок і призер міжнародних змагань Ігор Скуз ... Мрія для любителів швидкості, екстриму та гострих відчуттів! Такий унікальний досвід і незабутні враження отримала київський адвокат Марина Когутенко, викупивши персональний лот від знаменитого автогонщика на онлайн-аукціоні "Інтер - дітям".

Про можливість проїхатися зі знаменитим автогонщиком Марина Когутенко мріяла вже давно. І коли на сайті аукціону з'явився персональний лот від Ігоря Скуза, колеги Марини вирішили викупити цей лот для неї. Причому боротьба розгорнулася неабияка, і щоб не упустити свій шанс, вона майже відразу зробили максимальну ставку.

"Ми давно стежимо за кар'єрою Ігоря, знаємо його не тільки як чемпіона, але і як хорошу і добру людину, - говорить Марина Когутенко. - Коли дізналися, що на аукціоні" Інтер - дітям "виставлений його лот, ми з колегами вирішили внести свою лепту у добру справу, викупити лот і тим самим поєднати корисне з приємним: допомогти діткам "ОХМАТДИТу" і здійснити одну мрію".

Крім заїзду Марина отримала можливість побувати на четвертому етапі чемпіонату України з кільцевих гонок. Отже вона завчасно занурилася в атмосферу екстриму, спостерігаючи за змаганням професіоналів. До слова, в цих перегонах перемогу здобув саме Ігор Скуз. Відразу після нагородження в спорткарі встановили друге сидіння. Невеликий інструктаж - і гонщик знову виїхав на трасу. На цей раз - разом з учасницею аукціону.

"Я показав Марині, що собою являє спортивний трек, продемонстрував можливості автомобіля на спортивних класах, - розповідає про поїздку Ігор Скуз. - По прямій ми розганялися під 160 км/год. Але найцікавіше і найхвилююче в гонці - це повороти. Коли ти входиш в поворот на швидкості 120 км/год, серце йде в п'яти. Марина сьогодні це відчула. І це ми каталися всього на 50% потужності. Я несу відповідальність за пасажира, якого везу в спортивній машині, тому акуратніше веду автомобіль".

Втім, Марина виявилася не з боязких. Більше хвилювалася її дочка Настя, яка разом з друзями приїхала на автодром "Чайка" підтримати маму.

Після заїзду Марину переповнювали емоції: "Відчуття - супер! Це нереально, незрівнянно ні з чим. Передати словами неможливо, це потрібно тільки відчути. Боязні не було. Але повороти - це щось! Я і кричала, і співала в автомобілі. Є що згадати . Раджу кожному!"

Репортаж про те, як проходив заїзд, дивіться в сюжеті програми "Ранок з" Інтером "

Основна мета аукціону "Інтер - дітям" - збір коштів на придбання апарата інтенсивної вентиляції легенів для реанімації Центру дитячої токсикології "ОХМАТДИТ". На сайті http://deti.inter.ua/ ще багато цікавих лотів. Викуповуючи лот, ви робите відразу дві добрі справи: даруєте незвичайну емоцію собі або близькій людині і одночасно берете участь у порятунку дитячих життів. Можливо, саме завдяки участі в благодійному аукціоні зможе здійснитися і ваша мрія, як це сталося з Мариною Когутенко. Творити добро легко. Давайте разом рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634