.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

"Україна вражає" запрошує на благодійну виставку-екскурсію "Диво в об'єктиві"

"Україна вражає" запрошує на благодійну виставку-екскурсію "Диво в об'єктиві"

15 грудня 2017, 17:57

Команда тревел-проекту "Україна вражає" і телеведуча Валерія Мікульська запрошують всіх бажаючих на благодійну виставку-екскурсію "Україна вражає – диво в об'єктиві", яка пройде 17 грудня в Київському домі книги. Будуть представлені найбільш яскраві, вражаючі та емоційні фотороботи, які Валерія зробила під час численних подорожей по країні. Гості виставки за один вечір побувають у різних куточках України і почують цікаві історії про місцях, зображених на фото. Ведучі вечора – Жанна Тихонова і Роман Кадємін.

Команда проекту "Україна вражає" у кожну подорож відправляється з валізою позитивних думок, а повертається додому з удвічі більшим багажем приємних і яскравих емоцій. І цими емоціями Валерія Мікульська і її команда готові поділитися з гостями виставки.

"Це не просто виставка, це – душевний вернісаж, – розповідає Валерія Мікульська. – Адже в проекті "Україна вражає" і в будь-яких його проявах для нас найважливіше – людські емоції. Ми з колегами, Жанною Тихоновою та Романом Кадєміним, обіцяємо теплу атмосферу, цікаве спілкування і багато позитивних емоцій. Але, найголовніше, у цей передсвятковий час ми пропонуємо стати однією командою, командою людей, здатних творити чудеса".

За роки мандрівок і зустрічей Валерія Мікульська і її колеги переконалися, що диво – це те, що зовсім поруч, і те, що ми можемо творити самі, якщо захочемо. Напередодні Дня святого Миколая ми разом можемо створити диво для маленьких пацієнтів Охматдиту. Будь-яку з представлених на виставці фотокартин можна буде придбати під час заходу. Всі виручені гроші передадуть у благодійний фонд "Інтер – дітям" – на покупку апарату інтенсивної вентиляції легенів для реанімації Центру дитячої токсикології Охматдиту.

"Для мене особисто виставка-екскурсія "Диво в об'єктиві" – чудовий подарунок до свята, – каже Валерія Мікульська. – Щоб все збулося, щоб було багато гостей. Не відвідувачів, а саме гостей. Щоб фотокартини прикрасили їх будинки, і ми допомогли придбати таке потрібне медичне обладнання. Ось що в цьому році я попросила б у святого Миколая".

На виставці будуть представлені 18 фотокартин Валерії Мікульскої. Телеведуча зізнається, що їй було дуже складно відібрати кращі кадри серед тисячі фотографій, які накопичилися за три роки подорожей. До речі, гостей виставки чекає сюрприз: ще одну картину вони створять всі разом.

Благодійна виставка-екскурсія "Україна вражає – диво в об'єктиві" пройде в неділю, 17 грудня, з 18:00 до 20:00 у Київському будинку книги за адресою: вул. Льва Толстого, 11/61.

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634