.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Під час реалізації лота аукціону "Інтер - дітям" на зйомках "Готуємо разом" розпалилися італійські пристрасті

Під час реалізації лота аукціону "Інтер - дітям" на зйомках "Готуємо разом" розпалилися італійські пристрасті

17 лютого 2018, 02:48

Благодійний онлайн-аукціон "Інтер - дітям" триває. Його мета - збір коштів на апарат інтенсивної вентиляції легенів для реанімації Центру дитячої токсикології "Охматдиту" - вже майже досягнута. А тим часом повним ходом триває реалізація вже викуплених лотів. Днями учасники аукціону побували на зйомках програми "Готуємо разом", де разом із телеведучим Андрієм Доманським та шеф-кухарем Андрієм Дромовим здійснили захоплюючу подорож у гастрономічний світ Італії.

Для Галини Василівни Лебедєвої з Харкова цей день став незабутнім. І одним з найщасливіших! Коли улюблені онуки Аліса і Наталя, вітаючи з днем народження, сказали, що приготували для бабусі незвичайний подарунок, і вона познайомиться з ведучими улюбленої програми "Готуємо разом", її радості не було меж.

"Я давня прихильниця передачі "Готуємо разом", - розповіла Галина Василівна. - Дивлюся її щонеділі. Це традиція, якій вже три роки. Але рецепти для мене не головне. Найбільше задоволення я отримую від спілкування ведучих під час програми: вони такі чарівні, гумористичні, усміхнені. Мені так приємно дивитися на них! Це заряд позитиву на весь день і на весь тиждень".

У родині Лебедєвих давно знають про любов бабусі до програми. Зйомки в кулінарному шоу - вже не перший подарунок, який дівчата викуповують на онлайн-аукціоні "Інтер - дітям". Так, в минулому році у домашній бібліотеці Галини Василівни з'явилися дві нові книги - "Готуємо разом" і "Готуємо разом. Кращі страви країни" - з автографами ведучих. І ось тепер вона змогла познайомитися з Андрієм Доманським та Андрієм Дромовим особисто.

"Під час останнього благодійного телемарафону під час підготовки сюжетів я побувала у відділенні Центру дитячої токсикології "Охматдиту" і познайомилася з дітьми, які там знаходяться, - розповідає Аліса Лебедєва, журналіст програми "Ранок з Інтером". - Ця зустріч мене вразила: діти змушені роками жити в лікарні. Мені так захотілося їм допомогти! І рішення викупити лот аукціону прийшло миттєво. Я впевнена, що гроші точно підуть на придбання апарата інтенсивної вентиляції легенів, який дійсно їм потрібен".

Здійснити бабусину мрію - що може бути краще! На знімальний майданчик програми "Готуємо разом" приїхали два покоління Лебедєвих. І... опинились у вирі південних пристрастей: Андрій Дромов і Андрій Доманський чаклували над стравами італійської кухні. На очах у здивованих гостей вони приготували ароматний пиріг "Кростата" з сиром і томатами, соковитий свинячий "Челогач" з квасолею по-тосканськи і хрусткий десерт "Кантуччі". У компанії двох чарівних одеситів гостям кулінарного шоу було смачно і, звичайно ж, весело.

"Італійська кухня - це любов, це пристрасть, це особлива філософія і, звичайно, мистецтво, яке скоро оцінять у програмі всі глядачі "Інтера", - запевняє шеф-кухар Андрій Дромов. - Я дуже радий, що в студію "Готуємо разом" приходять гості і є можливість вживу поспілкуватися з людьми, які люблять шоу і справу, якою ти займаєшся. А ще я вдячний всім, хто підтримує благодійний онлайн-аукціон, здійснює добрі справи".

Під час зйомок сюрпризи чекали на учасниць аукціону на кожному кроці: дегустація приготовлених італійських страв, фотосесія на згадку з ведучими проекту, поради з приготування і декору млинців до Масляної від відомого шеф-кухаря. Було весело, цікаво і пізнавально.

"Мені все дуже сподобалося, особливо - спілкування з ведучими, за цим і їхала, - зізнається Галина Лебедєва. - Сьогодні побачила, наскільки це непроста робота - зйомки кулінарного шоу. Я щаслива: реальність перевершила мої найсміливіші очікування!"

Здавалося, що ведучих популярного кулінарного шоу важко здивувати чимось їстівним. Але учасниці аукціону це вдалося: вона привезла в студію "Готуємо разом" торт, щоб пригостити всю знімальну групу.

"Галина Василівна вразила нас теплотою і душевністю, а ще - бажанням нагодувати. Прямо як моя бабуся, - сміється Андрій Доманський. - Коли в студії з'являються наші вірні глядачі - відразу хочеться якось зібратися, підтягнутися. Враження, яке ми справляємо на людей живцем, завжди краще, ніж у запису на екрані. В студії є можливість поспілкуватися особисто, щось пояснити, показати. А ще - отримати більше емоцій, тому що вони випромінюються весь час: і в кадрі, і поза кадром".

Пережити не менш яскраві емоції може будь-хто. На сайті deti.inter.ua ще багато унікальних лотів: візит на знімальний майданчик і за куліси дитячого талант-шоу "Круче всех", затишні посиденьки з телеведучою Анастасією Даугулє, тренування з богатирями Василем Вірастюком та Сергієм Конюшком, майстер-клас з плавання від Андрія Данілевича... Ви не тільки купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини, а й одночасно берете участь у великій і важливій справі - у зборі коштів на придбання апарата інтенсивної вентиляції легенів для маленьких пацієнтів реанімації Центру дитячої токсикології "ОХМАТДИТу".

Приєднуйтесь - робити добро дійсно легко! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634