.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Без кастингу - на сцену "Круче всех" - як проходила реалізація лота "Екскурсія за лаштунки дитячого талант-шоу"

Без кастингу - на сцену "Круче всех" - як проходила реалізація лота "Екскурсія за лаштунки дитячого талант-шоу"

28 березня 2018, 10:28

Сім'я Мацегора з Харкова неодноразово брала участь в різних благодійних ініціативах. Вважають, що якщо така інформація дійшла до них, значить, це не випадково, і потрібно обов'язково допомогти. "Ми з донькою Настею дізналися про онлайн-аукціон з сюжету" Ранку з Інтером ", - розповідає Юля Мацегора. - А коли зайшли на сайт deti.inter.ua - побачила чудовий лот  "Присутність на зйомках програми "Круче всех", і вирішили одноголосно: їдемо!"

8-річна Настя - талановита і творча дитина. Дівчинка добре співає, веде телепрограму на харківському телебаченні і отримує стипендію "Обдарованість", яку віддає на благодійність. В майбутньому вона хоче стати актрисою чи співачкою. Взяти участь в талант-шоу "Круче всех" - її заповітна мрія. У минулому році дівчинка навіть приїжджала на кастинг, але не потрапила на проект.

Ставши учасницею аукціону, Настя не просто побувала на зйомках дитячого талант-шоу і подивилася виступи юних геніїв, а й заглянула за лаштунки, познайомилася з ведучими проекту і навіть взяла у них міні-інтерв'ю. А ще - розвеселила Андрія Доманського та Андрія Данилевича жартівливими віршами і скоромовкою про програму "Круче всех". І вручила зворушливий сувенір, який зробила сама 3D-ручкою, - серце з написом "Інтер - дітям". Доманський пообіцяв, що обов'язково візьме на озброєння її рими.

"Я рада, що частинка нашого серця, нашої допомоги потрапила до діток, - сказала Настя. - Сьогодні було круто! Два ведучих, два Андрія - такі талановиті, милі, добрі. І учасники добре виступали на сцені. Мікрофон, сцена, виступи - мені це дуже подобається! цей день надовго залишиться в пам'яті".

Онлайн-аукціон "Інтер - дітям" проходить вже п'ятий рік поспіль. Місяць тому в реанімацію Центру дитячої токсикології "Охматдиту" був доставлений апарат інтенсивної вентиляції легенів, на який спільними зусиллями збирали гроші в минулому році. Тепер оголошена нова мета - два пневмотонометри для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока. Це обладнання допомагає своєчасно діагностувати патології і зберегти зір маленьким пацієнтам. Вартість обладнання - 650 тис. грн, в даний момент вже зібрано 258 200. І наш онлайн-аукціон триває. На сайті deti.inter.ua - десятки цікавих лотів на будь-який смак. Приєднуйтесь - робити добро легко! Нехай якомога більше дітей побачать наш великий світ!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634