.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Учасники аукціону «Інтер - дітям» зіграли з «Легендами футболу» і побували в студії «Ранку з Інтером»

Учасники аукціону «Інтер - дітям» зіграли з «Легендами футболу» і побували в студії «Ранку з Інтером»

26 травня 2018, 12:15

Ідею проведення матчу «Легенди футболу» озвучив Влад Ващук в березні 2018 у ефірі програми «Стосується кожного». За два місяці грандіозний благодійний проект за підтримки телеканалу «Інтер» був реалізований. Учасники онлайн-аукціону «Інтер - дітям» отримали унікальну можливість вийти на поле разом з відомими футболістами - Андрієм Шевченком, Сергієм Ребровим, Андрієм Вороніним, Владом Ващуком, Даріо Срною, Віталієм Ревою, Володимиром Єзерським, Сергієм Нагорняком.

«Як тільки побачив на сайті інформацію про благодійному матчі з таким зірковим складом, відразу вирішив: буду брати участь! - згадує Олександр. - Я з дитинства живу і вболіваю футболом. Постійно стежу за розвитком кар'єри українських гравців. Шевченко, Ребров, Воронін - мої ровесники і кумири. Опинитися серед них, поспілкуватися, сфотографуватися - це найкращий подарунок».
 
Футбол для Олександра Терещенко - любов на все життя. За останні 30 років він присвятив цьому виду спорту. Грає зараз на напівпрофесійному рівні за харківську команду «Цикорій», бере участь в різних турнірах. Незважаючи на те, що Саша спортсмен, до поєдинку з легендами футболу готувався спеціально: місяць тренувався на відкритому полі.
 
У день матчу, 20 травня, разом з дружиною він приїхав до Києва. Юля підтримувала чоловіка на трибунах, але зізналася, що і сама була б не проти взяти участь в матчі: «Якби у мене був добре поставлений удар, точно забивала б пенальті».

Саша вийшов на поле разом з володарем «Золотого м'яча» Андрієм Шевченком, кумиром динамівських фанатів Сергієм Ребровим, екс-форвардом англійського «Ліверпуля» Андрієм Вороніним, капітаном збірної Хорватії і «Шахтаря» Даріо Срною, провідними телеканалу «Інтер» та іншими учасниками аукціону «Інтер - дітям». Щоб сили були рівні, тренери Анатолій Дем'яненко та Олег Протасов розподілили гравців по командам, в кожної були і любителі, і професіонали. І хоч матч закінчився внічию, з рахунком 10:10, всі учасники були в захваті.

«Сподобалося все, - сказав Олександр Терещенко після матчу. - Грали по-справжньому, без піддавків. Спочатку я нервував і переживав, але потім зрозумів, що можу грати з зірками, дати пас, обвести гравця. Моя особлива гордість - забив гол у ворота Віталія Реви! В кінці матчу вже було відчуття, що я з ними все життя граю в футбол. Втомився, звичайно, але я абсолютно щасливий».
 
Родина Терещенків зазначає, що і на поле, і на трибунах панувала дуже дружня і тепла атмосфера. А після матчу їм вдалося поспілкуватися і сфотографуватися з кумирами, взяти автографи у улюблених гравців. Особливе враження справила зустріч з Андрієм Шевченком.

«Шевченко - мій головний кумир, знаю до єдиного всі його забиті голи, - поділився Олександр. - Зустріч з ним - мрія всього життя. Спасибі телеканалу «Інтер» за те, що дали таку можливість - взяти участь в благодійному матчі і допомогти дітям. Якщо проект «Легенди футболу» триватиме, обов'язково буду в ньому брати участь ».
 

На наступний день Юлю і Сашка знову чекали приємні сюрпризи. Подружжя вирушили на телеканал, щоб провести фотосесію в студії програми «Ранок з Інтером». І тут же занурилися в телевізійне закулісся: виявилися в гримерці, спробували себе в ролі операторів, навчилися читати текст з телесуфлера перед камерами. Всі ці моменти відобразив фотограф «Інтера».

Під час імпровізованої екскурсії їх супроводжувала ведуча програми «Ранок з Інтером» Ірина Юсупова. «Сьогодні в учасників аукціону була не просто фотосесія, а день сюрпризів, - розповіла Ірина. - Діти дізналися всі подробиці роботи ведучих. Багато хто бачить біжучий рядок і впадають в ступор. А Юля - молодець, дочитала всі до кінця. У неї дуже добре вийшло».

З'ясувалося, що Юлі з дитинства подобається професія телеведучої. Можливо, це перший крок до здійснення давньої мрії? «Одне з найзаповітніших бажань - стати телеведучою, і в майбутньому я хотіла б пройти навчання в «Інтершколі», - зізналася дівчина.
 
Учасники благодійного проекту переконалися: завдяки онлайн-аукціону «Інтер - дітям» мрії збуваються, а враження залишаються на все життя!

«За ці два дні у нас з чоловіком стільки яскравих емоцій і вражень, -визнається Юлія Терещенко. - Спілкування з футбольними кумирами, екскурсія та Фотосесія в студії «Ранку з Інтером» - це було незабутньо! Спасибі всім за теплий прийом, за відмінну організацію матчу. Прекрасно, що стільки людей відгукнулося на благодійну ініціативу «Інтер - дітям». Ми самі - батьки, і знаємо, як важливо вчасно надати допомогу хворим дітям ».

Пережити не менш яскраві емоції може будь-хто. На сайті deti.inter.ua ще багато унікальних лотів: можливість зіграти роль в проекті «Вещдок», екскурсія по Києву від соліста групи «Авіатор» Ігор Воєвуцький, cувенір від Монсеррат Кабальє з її автографом. Але найголовніше, купуючи будь-який лот, ви робите відразу два добрих вчинку: купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини і одночасно берете участь у великому і важливому добрій справі - в зборі коштів на придбання медичного обладнання для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока. Приєднуйтесь! Робити добро дійсно легко. Разом ми можемо допомагати дітям рости здоровими!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634