.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

У ток-шоу «Стосується кожного» - про те, як зірки і телеглядачі рятують дітей

У ток-шоу «Стосується кожного» - про те, як зірки і телеглядачі рятують дітей

31 травня 2018, 22:34

У День захисту дітей, 1 червня, о 18:00 команда телеканалу «Інтер» і ток-шоу «Стосується кожного» запрошує всіх телеглядачів на незвичайну програму, присвячену одному з найбільш важливих проектів телеканалу - благодійному онлайн-аукціону «Інтер - дітям». Вже п'ятий рік проект, запущений «Інтером», підтримують зірки музики, кіно, телебачення, спорту і звичайні телеглядачі. А результат спільних зусиль - сотні врятованих життів малюків з різних куточків нашої країни.

 Учасники онлайн-аукціону переконалися: робити добро легко. Викуповуючи один із запропонованих лотів на сайті deti.inter.ua, людина не тільки отримує унікальний подарунок для себе або близьких, а й одночасно бере участь в великій та важливій справі: допомагає зібрати кошти на обладнання для дитячих лікарень. У попередні роки спільними зусиллями для реанімації НДІ ПАГ були куплені і доставлені два апарати для підтримки дихання новонароджених і апарат краніоцеребральної гіпотермії, що допомагає запобігти страшну хворобу - ДЦП. У лютому цього року фонд «Інтер - дітям» передав в реанімацію Центру дитячої токсикології «Охматдиту» апарат інтенсивної вентиляції легенів, який допомагає дітям протриматися до операції і прийти в себе після неї. Лікарі обох лікарень з сумом констатують: доставлені апарати ні хвилини не стоять без діла. Але потреба в сучасному медичному обладнанні і раніше висока. Тому, як тільки досягається одна мета аукціону, тут же з'являється нова. Останні місяці збір коштів проводився на покупку двох пневмотонометрія для дитячого відділення КМКОЛ «Центр мікрохірургії ока». Це обладнання на ранніх стадіях може діагностувати у дітей різні захворювання очей з тим, щоб запобігти втраті зору.

 Коли ми вимушено опиняємося в темряві, ми завмираємо, не розуміючи, куди йти і що робити. Але тисячі дітей в Україні постійно живуть в темряві, не бачачи неба, квітучих садів і очей мами. 12-річний Ростислав Панченко із Запоріжжя сьогодні вже може бачити - завдяки зусиллям лікарів Центру мікрохірургії ока. Однак його брати до сих пір потребують допомоги: у всіх маленьких чоловіків цієї сім'ї - рідкісне генетичне захворювання, яке, якби було виявлено на ранній стадії, що не обернулося б сліпотою. Мама Ростика, Тетяна Панченко, яка також втратила зір після других пологів, прийде в студію «Стосується кожного», щоб розповісти про те, як живе її сім'я, і ​​попросити допомоги.

 «Коли в студію програми приходять діти, доля яких залежить від наявності в лікарні потрібного апарату, коли ти бачиш сльози їхніх матерів, це нікого не залишає байдужим, - говорить ведучий ток-шоу Андрій Данилевич. - Їхня біда по-справжньому стосується кожного. І кожна гривня, пожертвувана на рахунок благодійного аукціону, грає дуже важливу роль в досягненні спільної мети ».

Зірки і телеглядачі за час проведення аукціону стали єдиною командою, яка доводить: робити добро можна незалежно від віку, соціального стану, професії. Головне - захотіти і повірити в те, що разом ми здатні зробити набагато більше, ніж навіть можемо уявити. І що саме наша допомога - найважливіша і сама своєчасна для якогось незнайомого дитини.

 «Аукціон« Інтер - дітям »- це вже багаторічна наша історія, це, звичайно ж, формує високий рівень довіри, - каже керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна. - Це серйозна робота, системна, щоденна. Фонд «Інтер - дітям» і наш благодійний аукціон, і телемарафони, які ми проводимо, - вони, найголовніше, об'єднують людей навколо мети, яку можна досягти. Тобто ти розумієш, що витратив ці гроші - 100 грн, тисячу, 5 тисяч, 10 тисяч - не дарма, і ти в короткому проміжку часу бачиш результат. Ось це дуже важливо! Що ти дійсно допоміг. Ти бачиш цих дітей, апарат, клініку, куди обладнання доставлено. Це все правда".

 У цьому особливому випуску соціального ток-шоу розкажуть про найважливіші, цікавих, забавних і зворушливих моментах аукціону «Інтер - дітям». Хто із зірок запропонував самий незвичайний лот? Яким був внесок, що розчулив команду аукціону до сліз? Цей випуск «Стосується кожного» - звіт про виконану роботу і вираз великої вдячності всім, хто живе за принципом: можеш допомогти - допоможи, не роздумуючи. Він важливий і для тих, хто давно хотів приєднатися до благодійності, але не знає, як це зробити.

 Дивіться в п'ятницю, 1 червня, о 18:00 на телеканалі «Інтер» випуск програми «Стосується кожного» - «Інтер - дітям. Нова мета ».

 

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634