.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Аукціон "Інтер-дітям" навчив телеглядачку літати!

18 червня 2018, 17:49

200 кілометрів на годину - так швидко навіть не кожен автомобіль може мчати. Але саме з такою швидкістю рухається людина, яка вистрибнула з літака і ще не розкрила парашут. Учасниця благодійного онлайн-аукціону «Інтер-дітям» Зоряна Маланюк мріяла відчути небо на дотик і змогла це зробити завдяки лоту, придбаному на сайті: http://deti.inter.ua.

Мрія Зоряни з міста Нетішин Хмельницької області здійснилася на столичному аеродромі «Чайка», де кожен день десятки людей стрибають з парашутами: і досвідчені майстри, і новачки! Для Зоряни це був перший стрибок, і тому вона дуже переживала, але була впевнена з самого початку, що це буде незабутньо. Та й до того ж свій перший стрибок дівчина здійснила з досвідченим інструктором Анатолієм Легейдой, який займається цим небезпечним, але захоплюючим видом спорту вже 30 років! З Зоряною разом Анатолій зробив свій 2350-й стрибок (!). З таким майстром дійсно нема чого боятися, і тому, після того короткого інструктажу і медогляду перед польотом наша героїня зважилася і зробила крок з кабіни літака!

Сам вільний політ зайняв рівно 60 секунд, і це було того варте! Коли дівчина приземлилася, вона виглядала такою щасливою. Її першими словами після приземлення були: «Супер, дуже класно, дякую Інтеру!»

В аукціоні «Інтер-дітям» Зоряна бере участь вже три роки! У минулому році дівчина зіграла роль в детективному серіалі «Речдок», участь в якому і зараз доступна кожному бажаючому тут.

Всі виручені від аукціону кошти підуть на ремонт та оснащення палати для трансплантації кісткового мозку в дитячому відділенні Національного інституту раку! Робити добро разом - це легко!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634