.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Можна «щасливим бути, шалено щасливим ...» - запис пісні зі Світланою Тарабаровою!

23 червня 2018, 15:45

Можна «щасливим бути, шалено щасливим ...»

 Творити добро і отримувати від цього задоволення стало традицією для сім'ї Колесникових з Харкова. 11-річна Юліана в шостий раз бере участь в онлайн-аукціоні «Інтер - дітям». Дівчинка вже відвідала танцювальний майстер-клас від соліста групи ZVEROBOY Микити Горюка, вчилася плавати у ведучого Андрія Данилевича, була гостею на знімальному майданчику серіалу «Східні солодощі». Заспівати в дуеті зі Світланою Тарабарової Юліана мріяла з тих пір, як побувала на концерті співачки.

 «Є у мене особлива «фішка» на концерті: в завершенні виступу я кличу на сцену всіх, хто хоче спробувати зі мною заспівати, - розповідає співачка. - І ось тоді на сцені Юліана зрозуміла, що дуже хоче здійснити свою мрію - записати зі мною в студії пісню дуетом. І тільки завдяки «Інтеру» це стало можливим».

 Світлана Тарабарова знаходиться на сьомому місяці вагітності, але при цьому не поспішає в декрет.

 «Спасибі тобі за те, що ти купила лот і допомогла діткам», - такими словами зустріла співачка дівчинку. І перш ніж починати співати, поділилася з Юліаною кількома секретами.

 «Спочатку потрібно добре розігріти руки: енергійно потерти одна об одну долоні, помасажувати подушечки пальців. Від таких вправ кров приливає до зв'язок - і вони розігріваються », - пояснила Світлана.

 Тепер можна і співати. Після недовгих роздумів Юліана вибрала з репертуару співачки «Маніфест». Запис пісні тривала близько години. Дівчата неодноразово зупинялися, переспівували, жартували і сміялися. Результатом обидві залишилися задоволені. «Щасливим буті, шалено щасливим ...» - співали вони дуетом.

 «Мені все дуже сподобалося, - зізналася Юліана. - Від Світлани сходить неймовірна енергетика. Вона схожа на сонечко, яке зігріває все навколо. Моя мрія нарешті збулася!»

 Як проходила реалізація лота - дивіться  в сюжеті програми «Ранок з Інтером».

 Робити добро легко! Разом ми можемо рятувати дитячі життя.

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634