.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Прогулянка із зіркою: Міла Нітіч показала учасниці аукціону «Інтер - дітям» свої улюблені місця в Києві

Прогулянка із зіркою: Міла Нітіч показала учасниці аукціону «Інтер - дітям» свої улюблені місця в Києві

6 серпня 2018, 15:53

Де черпає натхнення співачка Міла Нітіч, як любить проводити вільний від репетицій і концертів час і кого з класиків російської літератури може цитувати? Про все це недавно дізналася учасниця благодійного аукціону «Інтер - дітям», викупивши на сайті deti.inter.ua унікальний лот - «День з Мілою Нітіч».

 Ольга П'ятковська з Харкова почула про аукціон в одній з програм «Стосується кожного» і вирішила прийняти в ньому участь. «Після перегляду передачі, присвяченій благодійності, дуже захотілося зробити свій внесок у дорпомогу дітям, - розповідає дівчина. - Зайшла на сайт deti.inter.ua і серед безлічі цікавих пропозицій побачила лот від Міли Нітіч. Мені подобається творчість співачки, тому дуже захотілося познайомитися і поспілкуватися з нею особисто. Для мене це було на межі фантастики, до кінця не вірилося, що таке можливо - зустрітися і провести день із зіркою! Їхала до Києва на зустріч і не знала, що мене чекає. А день виявився повний сюрпризів».

 Міла Нітіч дуже тепло зустріла учасницю аукціону і запропонувала прогулянку по своїм улюбленим місцям столиці. «Я давно беру участь в аукціоні «Інтер - дітям », тому що знаю: медичне обладнання, куплене на зібрані від продажу лотів кошти, допомагає врятувати життя і здоров'я багатьом дітям. А що може бути дорожче за людське життя? - каже співачка. - Мій лот - це день душевного спілкування. Мені здається, набагато цікавіше провести з людиною час, дізнатися його характер, звички, ставлення до життя, ніж показувати йому свій щоденний побут. Такі зустрічі - це можливість стерти межу між артистом і глядачем, яка насправді існує тільки на екрані».

 Прогулянка почалася з однієї з найвідоміших і найкрасивіших вулиць Києва - Андріївського узвозу. По дорозі Міла Нітіч встигла розпитати Ольгу про її захоплення і поділитися деякими секретами шоу-бізнесу. Дівчата розглядали столичні сувеніри та навіть приміряли кептарик ручної роботи, що сподобався Ользі. А потім Міла повела учасницю аукціону в будинок-музей Михайла Булгакова.

 «Це один з моїх найулюбленіших письменників, - зізналася Міла Нітіч. - Роман «Майстер і Маргарита» став для мене знаковим. У 16 років я читала його захлинаючись, і цей твір назавжди врізався в мою пам'ять - навіть зараз можу цитувати його. Моя мрія - зіграти роль Маргарити в художньому фільмі або театральній постановці».

 Перед екскурсією по музею учасницям аукціону запропонували «Чаювання на Булгаковської веранді». Саме тут на початку двадцятого століття чаював з сім'єю автор «Майстра і Маргарити», «Собачого серця» і «Білої гвардії».

 «Я була на екскурсії в музеї і раніше, але не знала про існування цієї веранди, - розповідає Міла Нітіч. - Тут все просякнуто духом того часу. А чай бабусі Турбіної, лимонно-яблучний пиріг і знамените сухе київське варення, виготовлене за старовинним рецептом, дуже смачні. Ніколи раніше такого не куштувала».

 Потім співачка разом з учасницею аукціону «Інтер - дітям» вирушили на екскурсію. Двері незвичайної квартири №13 відкрилися - і вони потрапили в «білий грудень» Михайла Опанасовича, коли з Булгаковими-Покровським відбувалися найнеймовірніші речі. Саме в цей час на світ з'явилися сім'я Турбіних, професор Преображенський, Майстер і Маргарита.

 Після захоплюючого знайомства з творчістю письменника і тривалого пішого марафону - заслужений відпочинок. Фінішувала прогулянка в одному з київських ресторанів, де Міла Нітіч пригостила учасницю аукціону смачним обідом, а ще - поділилася секретами краси і здорового харчування.

 «Це був цікавий і незабутній день, - каже Ольга П'ятковська. - Вражень - море. Я дізналася багато нового про Київ, а після відвідування музею Михайла Булгакова з'явилося бажання перечитати твори автора. Міла Нітіч буквально заразила мене любов'ю до його творчості. Я дуже рада, що вдалося ближче познайомитися з такою душевною, талановитою, різнобічною людиною. А ще допомогти дітям - це головне!»

Благодійний аукціон «Інтер - дітям» триває. Щотижня на сайті deti.inter.ua з'являються нові цікаві лоти від зірок кіно, спорту і шоу-бізнесу. Наприклад, cувенір від Монсеррат Кабальє з її автографом; лімітований вініл «Звучить» від MONATIK з автографом; боксерські рукавички з автографом Олександра Усика; вокальний караоке-батл з учасниками групи AVIATOR; м'яч з автографами Андрія Шевченка, Сергія Реброва, Андрія Вороніна, Влада Ващука та інших «Легенд футболу». Всі зібрані кошти підуть на ремонт та оснащення палати для трансплантації кісткового мозку для дитячого відділення Національного інституту раку. Приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

 

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634