.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Голкіпер збірної України Андрій П'ятов заради дітей продає іменні воротарські рукавички з автографом

21 вересня 2018, 17:41

Голкіпер збірної України і «Шахтаря» Андрій П'ятов виставив на продаж іменні воротарські рукавички  зі своїм автографом. Воротар приєднався до благодійного аукціону «Інтер-дітям». Кошти будуть спрямовані на ремонт і оснащення палати для трансплантації кісткового мозку в дитячому відділенні Національного інституту раку. Про участь у проекті голкіпер розповів в інтерв'ю програмі «Ранок з Інтером».

Згадуючи про свою родину, Андрій П’ятов сказав, що виховує трьох доньок і хотів би народження сина. «Сподіваємося, а там як Бог дасть. Я ніколи не загадував, головне, щоб дітки були здорові. Якщо буде дівчинка, буду радий – це оточення для мене, це квітник, який буде мене все життя оберігати», – розповів футболіст в інтерв’ю.

Андрій зізнався, що сім'я допомагає йому зняти стрес – саме воротарів вболівальники найчастіше звинувачують у програші. «Голкіпери готуються як гравці, але психологічно воротарська позиція більш серйозна, більш відповідальна, тому що помилка воротаря дорожче обходиться, – розповів голкіпер. – Найголовніший психолог – це моя родина. Вони правильно вміють і розслабити, і підготувати, і підбадьорити».

Андрій і Юлія П’ятові виховують трьох доньок – Дашу, Мілану і Майю.

«Даша малює – у неї хобі, вона хоче стати модельєром. У майбутньому хочу показати замальовки професійним модельєрам – може, дійсно, у неї є талант», – розповів П’ятов.

Середня дочка Мілана, за словами футболіста, вміє маніпулювати родиною, а молодша Майя заряджає всіх позитивом.

 

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634