.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Учасниця благодійного аукціону «Інтер - дітям» навчилася танцювати хіп-хоп у студії «Тодес»

26 жовтня 2018, 12:32

Яскрава хореографія, приголомшлива динаміка і потужна енергетика - і все це e танцювальному класі! Киянка Анастасія Мироненко викупила для своєї дочки лот «Місяць навчання e школі-студії танцю «Тодеc» на сайті благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». І 15-річна Олександра провела своє перше заняття з хіп-хопу під керівництвом відомих хореографів.

 «Дочка давно хотіла займатися танцями, і ось з'явилася відмінна можливість, - розповідає Анастасія Мироненко. - Про благодійний аукціон «Інтер - дітям» я дізналася із соцмереж. Мені дуже сподобалося те, що тут можна не тільки вибрати цікавий лот, а й одночасно допомогти дітям. Головне, щоб допомога дійшла за призначенням. А в цьому випадку я впевнена, що так і буде».

Більше 15 років київська школа-студія танцю «Тодес» виховує молодих танцюристів, які з часом стають артистами балету, реалізуються як хореографи і педагоги. Учні танцювальної студії працюють з багатьма українськими артистами, у тому числі і на концертах «Інтера»: з Олегом Винником, Віталієм Козловським і групою Open kids юні танцюристи виступали на концерті до дня народження телеканалу, з Таїсією Повалій - на концерті до 9 Травня. Сюди приходять танцювати люди різного віку: наймолодшій учасниці всього 4 роки, найстаршій - 46 років. Але навіть маленькі діти тут - професійні артисти.

 «Наша школа танцю щорічно бере участь у різних благодійних фестивалях та акціях, - каже Андріс Капіньш, викладач і директор київської студії «Тодес», відомий танцюрист і хореограф, переможець другого сезону танцювального шоу «Майдан` s». - Для онлайн-аукціону «Інтер - дітям» ми запропонували не пробне заняття, а повноцінний абонемент, який дозволить займатися протягом місяця. Це надовго залишиться у пам'яті, а у майбутньому може стати справою всього життя».

За словами хореографа, в основі навчання танцям у студії «Тодес» лежить виховання цілеспрямованого характеру, творча імпровізація, розвиток пластики, гнучкості, почуття ритму і головне - любові до цього виду мистецтва! 

«Танець - це найпрекрасніше, що може бути у житті, - вважає директор студії «Тодес». - Танець допомагає звільнитися від стресу. Крім того, дівчатка, які тут тренуються, у подальшому можуть успішно розвиватися у будь-якій творчій професії: режисера, хореографа, педагога. Тут закладено величезний потенціал».

Джаз-контемпорарі, хіп-хоп, локінг, поппінг, денсхолл ... Хореографи студії «Тодес» знають: для підлітків потрібно найсучасніше і найцікавіше, починаючи від хореографії і закінчуючи музикою.

«Я вперше прийшла до студії танцю, тому трохи переживала, боялася, що не вийде, - розповідає Олександра Мироненко. - Виявилося, даремно. Мені все дуже сподобалося: атмосфера у залі, сучасні рухи, можливість імпровізації. Сьогоднішній урок був присвячений хіп-хопу. У майбутньому, можливо, танці стануть моїм головним хобі. Я вперше беру участь у благодійному аукціоні «Інтер - дітям», але думаю, що буду продовжувати. Хотіла б викупити в якості лоту ще один абонемент у студію «Тодес».

Як проходило перше заняття Олександри у танцювальній студії «Тодес» - у сюжеті програми «Ранок з Інтером»: https://www.youtube.com/watch?v=y0W30O_-V4

Пережити яскраві емоції може будь-хто. Хореограф Андріс Капіньш запропонував на онлайн-аукціон «Інтер - дітям» ще один сертифікат на навчання у танцювальній студії «Тодес». Придбати цей лот можна вже зараз! На сайті deti.inter.ua ще багато унікальних лотів: олімпійське тренування з Лілією Подкопаєвою; майстер-клас з сучасного танцю від режисера-хореографа Олександра Лещенка; скрипка від всесвітньо відомого музиканта Демієна Ескобара; урок вокальної і сценічної майстерності від дуету «Анна-Марія»; дизайнерський плащ Таїсії Повалій та багато іншого. Ви не тільки купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини, а й одночасно берете участь у великій і важливій справі: всі виручені від продажу лотів кошти підуть на ремонт та оснащення палати для трансплантації кісткового мозку для дитячого відділення Національного інституту раку.

У цьому медичному закладі дитина з мамою повинні перебувати кілька тижнів в абсолютно стерильному боксі, оскільки у період проведення процедур у неї повністю відсутній імунітет, і найменша вірусна або бактеріальна інфекція в 100% випадків призводить до смерті маленького пацієнта. Тому основною умовою успішного лікування є наявність не тільки потрібного обладнання, але і стерильного боксу, а також меблів, які не виділяють небезпечних токсичних речовин і не стануть середовищем для розмноження бактерій.

На зібрані учасниками аукціону «Інтер - дітям» кошти буде проведено ремонт з використанням спеціальних зносостійких матеріалів, які дозволяють забезпечити необхідний режим стерильності. Відповідно до світових стандартів буде закуплено спеціальне медичне обладнання та меблі. Зокрема, буде придбаний дорогий пульсоксиметр - спеціальний прилад для контролю рівня кисню у крові.

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634