.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Харківська циркова студія на благодійному концерті зібрала 15 тис. гривень для фонду «Інтер - дітям»

7 листопада 2018, 12:01

Цими вихідними у Харкові пройшов благодійний концерт, організований харківською цирковою студією. У ньому взяли участь понад п'ятдесят талановитих дітей: жонглери, еквілібристи, танцювально-акробатичні дуети. Серед них - 10-річний Микита Бичков і 7-річна Катя Бускандзе, учасники третього сезону талант-шоу «Круче всех». Для всіх дітей цей виступ став особливим, адже зібрані від продажу квитків кошти підуть на добру справу - допомогу хворим дітям.

Вихованці харківської циркової студії готували спеціальні номери для концерту. Завершувало півторагодинний благодійний захід виступ головних зірок вечора - юних гімнастів Микити Бичкова та Каті Бускандзе. Після зйомок у проекті «Круче всех» вони вже встигли побувати у Парижі, де своїм номером вразили суддів французького талант-шоу. А скоро діти збираються до Риму - підкорювати сцену італійського шоу талантів. Спеціально для благодійного концерту Микита і Катя підготували новий номер - більш складний, ніж для проекту «Круче всех».

«Це перший благодійний концерт нашої циркової студії, - говорить одна з ініціаторів заходу, художній керівник студії Світлана Момот. - Дітям дуже сподобалося. Тепер такі виступи стануть для нас доброю традицією. Хотілося б не просто робити дитячі концерти. Хочеться, щоб діти бачили мету свого виходу на сцену, щоб це було з користю».

Глядачі зустрічали кожен виступ юних спортсменів оваціями, у залі був аншлаг. Фіксованої ціни на квиток не було: люди самі вирішували, скільки віддати на добру справу. Під час концерту було зібрано 15 тисяч гривень для благодійного фонду «Інтер - дітям» - на ремонт і оснащення палати для трансплантації кісткового мозку у дитячому відділенні Національного інституту раку.

Висловлюємо особливу подяку юним артистам та керівникам циркової студії, а також всім глядачам, які приєдналися до доброї справи! Окрема вдячність - Харківській міській раді, директору Департаменту культури Світлані Бабицькій, директору Муніципального центру культурних ініціатив Тетяні Настаченко. Також хочемо подякувати за інформаційну підтримку продюсерському центру «NovaModa» і харківським інформаційним порталам: «Городской Дозор», «Весь Харьков», «Newsroom», «Харьковские известия». Особливу подяку висловлюємо timeua.info і газеті «Время», Євгену Коптєву і Фейсбук-спільноті «Из Харькова с душой».

Взяти участь у добрій справі може будь-хто, викупивши один з лотів благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». На сайті deti.inter.ua багато унікальних пропозицій і ексклюзивних сувенірів від зірок: вінілова платівка «Звучить» з автографом MONATIK; боксерські рукавички з автографом Олександра Усика; олімпійське тренування з Лілією Подкопаєвою; дизайнерський плащ Таїсії Повалій; скрипка від всесвітньо відомого музиканта Демієна Ескобара; урок вокальної і сценічної майстерності від дуету «Анна-Марія» та багато іншого. Не пропустіть можливість зустрітися з кумирами або стати володарями ексклюзивного сувеніра від зірки! Ви не тільки купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини, а й одночасно берете участь у великій і важливій справі. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Сюжет програми «Ранок з Інтером» про благодійний концерт https://youtu.be/472_-6IoSdw

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634