.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

На ринг - з чемпіоном: учасник аукціону «Інтер - дітям» став членом команди Дениса Берінчика

26 грудня 2018, 13:01

Днями ще один учасник благодійного аукціону «Інтер - дітям» здійснив свою мрію. Олександр Комишний викупив лот на сайті deti.inter.ua. І став новим асистентом тренера відомого українського боксера Дениса Берінчика під час його титульного поєдинку з філіппінцем Росекі Кристобалем за пояс WBO International.

Український боксер-професіонал Денис Берінчик - срібний призер Чемпіонату світу 2011 року, срібний призер Олімпійських ігор 2012 року, володар поясів WBO Oriental і WBO International, а також постійний учасник благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». Напередодні Дня святого Миколая у студії соціального ток-шоу «Стосується кожного» Денис запропонував унікальний лот - можливість побувати за лаштунками поєдинку і разом з ним вийти на ринг.

«Для мене велика честь бути маленькою частиною цього океану добра. Завжди буду надавати лоти і залишатися у сім'ї «Інтер - дітям». Чим можу бути корисний - я завжди з вами заради допомоги дітям!»- заявив боксер у спецвипуску «Лоти життя. Диво триває».

За право стати частиною команди Дениса Берінчика на аукціоні «Інтер - дітям» розгорілася неабияка боротьба. Фанати з Києва, Харкова, Дніпра активно боролися за можливість поспілкуватися з боксером у неформальній обстановці і вийти разом з ним на ринг. Переміг киянин Олександр Комишний.

«Дізнався про цей лот в Інстаграмі Дениса і відразу вирішив брати участь, - розповідає Олександр. - Моє життя давно пов'язане зі спортом, колись я й сам займався боксом, а зараз є його відданим шанувальником. Дивлюся усі поєдинки українських боксерів: Олександра Гвоздика, Василя Ломаченка, Олександра Усика, Дениса Берінчика. Побачити на власні очі залаштунки поєдинку - про таке можна лише мріяти».

На благодійному аукціоні «Інтер - дітям» мрії стають реальністю! Олександр Комишний не тільки став свідком останніх приготувань до бою, а й отримав у подарунок спортивний костюм від «Берінчик Team» і одне з кращих місць у залі для глядачів. А найголовніше - право вийти разом з Денисом Берінчиком та всією командою боксера на ринг.

Боксер відомий своїми ефектними виходами на ринг. Він виїжджав на коні в образі козака, виходив у костюмі Олімпійського ведмедика. Цього разу українець з'явився перед публікою в образі Супер Маріо - культового персонажа комп'ютерної гри 90-х. А учаснику аукціону «Інтер - дітям» як члену команди довірили підкинути в руки боксера плюшеву монету з цифрою «1» - на удачу! І в цей вечір фортуна була на боці українського боксера. У сьомому раунді Денис Берінчик відправив свого суперника - філіппінця Росекі Крістобаля - у технічний нокаут і завоював пояс інтернаціонального чемпіона WBO у легкій вазі. Ця перемога стала десятою в його кар'єрі на професійному рингу.

За словами Олександра Комишного, це був один з найцікавіших і незвичайних днів в його житті. «Спогади про цей день настільки яскраві, ніби сам в рингу побував, - сміється Саша. - Від початку до кінця все проведено на найвищому рівні, я щасливий і дуже задоволений! І не тільки тим, що отримав масу незабутніх емоцій. Для мене велике значення має той факт, що допомога надається дітям. Я радий стати учасником добрих справ на «Інтері».

Благодійний аукціон «Інтер - дітям» триває. На сайті deti.inter.ua можна придбати інші лоти від Дениса Берінчика - персональне тренування, боксерські шорти, щасливу папаху і боксерський халат. А також десятки унікальних сувенірів від зірок шоу-бізнесу, спорту та телебачення. Серед них - боксерські рукавички з автографами Василя Ломаченка та Олександра Усика; іменна футболка з автографом Олега Винника від Федерації боксу України; фірмове худі «Королева ночі» від Олі Полякової; новорічні костюми для мами і доньки від співачки Гайтани; скрипка від всесвітньо відомого музиканта Дем'єна Ескобара ... Купуючи один з лотів, ви не тільки отримуєте ексклюзивний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на оснащення палати для трансплантації кісткового мозку у дитячому відділенні Національного інституту раку. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Як пройшов титульний бій Дениса Берінчика і його зустріч з учасником аукціону, дивіться у сюжеті програми «Ранок з Інтером» - https://www.youtube.com/watch?v=Q7QvPrl7db4

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634