.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Учасниця аукціону «Інтер - дітям» побувала у минулому і знайшла важливий «Вещдок»

Учасниця аукціону «Інтер - дітям» побувала у минулому і знайшла важливий «Вещдок»

11 січня 2019, 11:29

Новорічні дива відбуваються не тільки у житті дітей, а й дорослих. Головне, вірити в них і знаходити час для добрих справ! Напередодні Нового року збулася заповітна мрія учасниці благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». Фітнес-тренер Юлія Терещенко з Харкова побувала на зйомках проекту «Вещдок. Особый случай» і стала героїнею нової детективної історії. На один день дівчина перенеслася у минуле і взяла активну участь у розслідуванні заплутаного злочину.

«Спробувати себе у ролі ведучої або знятися у фільмі - моя давня мрія, - розповідає Юлія. - До цього у мене був тільки досвід публічних виступів і проведення семінарів, але ось на телебаченні я знімаюся вперше».

За словами Юлії Терещенко, роль в одному з випусків детективного циклу «Вещдок. Особый случай» для неї підбирали кілька тижнів. Причина проста: зовнішність дівчини сильно відрізняється від образу типової жінки з СРСР. Подивившись на її фото у соцмережах, кастинг-менеджер проекту сказала: «Ви не вписуєтеся у стиль 70-80-х».

І все-таки цікава роль знайшлася. Юлі запропонували зіграти оператора хімчистки у випуску «Невидимка». Ця серія розповідає про розслідування вбивства молодої дівчини, яке сталося у 1984 році у Дніпропетровську. Вийти на слід злочинця слідчому допомагає важливий речовий доказ - жіноча шпилька-невидимка. Її знаходить у килимі співробітниця хімчистки, яку і зіграла Юлія Терещенко.

«Юля - молодець, швидко включилася у робочий процес, адже час на зйомку кожної локації у нас обмежена: прийшли на майданчик, відрепетирували і відразу знімаємо, - розповідає режисер Андрій Колесник. - Трохи переживав за сучасну зачіску Юлі. Але ми пов'язали їй на голову хустку, і вона стала справжньою радянською жінкою (посміхається). Звичайно, навчити акторської майстерності за кілька хвилин неможливо. Гра актора починається тоді, коли людина відключається від усього і живе у світі свого героя. У Юлі все вийшло!»

Зйомки сцен за участю Юлі Терещенко проходили у київському Будинку побуту, де розташована єдина у столиці діюча хімчистка, в якій поряд з сучасними пральними машинами досі використовується імпортне обладнання 70-80-х років.

На пару годин дівчина опинилася в оточенні телекамер, пральних машин, галасливих приладів і хмар пара. Не дивно, що подібна обстановка справила на учасницю благодійного аукціону незабутнє враження.

«Все було класно, не очікувала, що для зйомок 5-хвилинної сцени буде задіяно стільки людей і техніки, - ділиться враженнями Юля. - Емоції переповнюють. Хочеться посміхатися і дарувати іншим радість. Беручи участь в аукціоні «Інтер - дітям», ти отримуєш такі яскраві враження, які дорожче будь-яких грошей. І при цьому ти допомагаєш дітям. Це і новорічний подарунок для себе, і добра справа для тих, хто потребує допомоги. Дякую за цю можливість!»

Благодійність стала доброю традицією родини Терещенків. Зйомки у детективному циклі «Вещдок» - вже четвертий лот, викуплений Юлею і її чоловіком Олександром на аукціоні «Інтер - дітям». До цього були участь у матчі з «Легендами футболу», фотосесія у студії «Ранку з Інтером» і квитки на концерт Віталія Козловського з можливістю особисто познайомитися з артистом.

«З чоловіком ми вирішили регулярно виділяти кошти на благодійність і плануємо на цьому не зупинятися, - говорить Юлія Терещенко. - Мене дуже вразила історія, яку я почула у програмі «Стосується кожного», як одна пенсіонерка у конверті прислала для фонду «Інтер - дітям» 5 гривень - все, що змогла. Якби кожен з нас віддав хоча б по 5 гривень, ми зібрали б уже мільйон. А разом ми могли б зробити дійсно хорошу справу».

Приєднатися до благодійного аукціону «Інтер - дітям» може кожен. На сайті deti.inter.ua можна придбати десятки унікальних і ексклюзивних лотів від зірок шоу-бізнесу, спорту та телебачення. Серед них - присутність на зйомках нового кліпу співачки Гайтани; олімпійське тренування з Лілією Подкопаєвою; мотиваційний майстер-клас від самого юного мільйонера України; боксерські рукавички з автографами Василя Ломаченка, братів Кличко і Леннокса Льюїса; персональне відеопривітання від ведучих тревел-шоу «Орел і решка»; іменна футболка з автографом Олега Винника від Федерації боксу України; присутність на зйомках кулінарного шоу «Готуємо разом». Купуючи один з цих або інших лотів, ви не тільки купуєте ексклюзивний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на оснащення палати для трансплантації кісткового мозку у дитячому відділенні Національного інституту раку. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634