.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Співати, як зірка: учасники аукціону побували на уроках вокалу відомої співачки

15 березня 2019, 12:44

Дитячі мрії повинні збуватися! Так вважає учасник благодійного аукціону «Інтер - дітям», киянин Станіслав Шепель. Тому для своїх дочок - 8-річної Христини і 6-річної Насті - чоловік викупив на сайті deti.inter.ua унікальний лот «Чотири уроки з вокалу в академії мистецтв Наталії Валевської».

Засновниця академії, магістр музичного мистецтва Наталія Валевська почала займатися вокалом у 4 роки. Наполеглива праця і цілеспрямованість привели її на велику сцену, де вона виступає вже п'ятнадцять років. А ще - співачка завжди підтримує благодійні ініціативи і допомагає дітям, щоб їх бажання теж стали реальністю.

«Я намагаюся допомагати тим, хто цього потребує, - говорить Наталя. - До нас в академію приходять і діти, і дорослі - всі, хто прагнуть втілити свою давню мрію. Наші учні виступають на телевізійних шоу, беруть участь у міжнародних конкурсах. Ми точно знаємо, що будь-яку людину можна навчити співати. У всіх виходить. Потрібно ставити мету і йти вперед, назустріч своїй мрії».

Творити добро стало традицією і для сім'ї Шепель: це вже третій лот, який Станіслав купив для своїх дочок на сайті deti.inter.ua. Раніше дівчинки побували на екскурсії на кіностудії Film.Ua і відвідали майстер-клас з розпису тканини. А тепер Христина і Настя познайомилися з Наталією Валевською та дізналися секрети майстерності відомої співачки.

«Участь в аукціоні - добра справа, і у справах благодійності я довіряю «Інтеру». Знаю, що гроші підуть на допомогу дітям, - каже Станіслав. - Обираю завжди щось творче і цікаве. І кожного разу пояснюю дітям, що ми робимо і для чого. Нехай дочки з дитинства звикають творити добро».

Урок вокалу Наталія Валевська проводила в ігровій формі, щоб дітям було легше засвоювати інформацію. За словами співачки, до кожної дитини потрібен індивідуальний підхід. Христина і Настя займалися по черзі. На першому занятті Наталія навчила дівчаток правильно дихати, тримати поставу і розспівуватися. «Сьогодні вони зробили великий крок вперед, - вважає Наталія Валевська. - Дівчата дізналися, що основа співу - правильне дихання. І в результаті стали звучати по-іншому: впевненіше, дзвінкіше. Я бачу, що це артистичні, музичні і талановиті діти, їхні голоси потрібно розвивати».

Година заняття пролетіла непомітно, на завершення уроку дівчинки заспівали дуетом свою улюблену пісню. Станіслав впевнений, що для дочок це дуже цікавий і корисний досвід: «З перших хвилин розумієш, що тут в учнів вкладають душу. Наталія подарувала дівчаткам впевненість. А це так необхідно кожній людині, щоб далі займатися улюбленою справою!»

Приєднатися до благодійного аукціону «Інтер - дітям» може кожен. На сайті deti.inter.ua можна придбати десятки унікальних і ексклюзивних лотів від зірок шоу-бізнесу, спорту та телебачення. Серед них - урок вокальної і сценічної майстерності від дуету Anna-Maria; присутність на зйомках нового кліпу Open Kids; екскурсія у творчу майстерню і подарунок від Надії Мейхер; сувенір від народної артистки України Ірини Білик; похід у кіно зі співачкою Анною Добриднєвою; урок жіночого щастя від Світлани Вольнової. Купуючи один з лотів, ви не тільки отримуєте ексклюзивний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на оснащення палати для трансплантації кісткового мозку у дитячому відділенні Національного інституту раку. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Як пройшло заняття в академії мистецтв Наталії Валевської, дивіться у сюжеті програми «Ранок з Інтером»: https://www.youtube.com/watch?v=gKz7vwxA9HA

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634