.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

З маркетолога в актриси - перевтілення на знімальному майданчику «Вещдока»

З маркетолога в актриси - перевтілення на знімальному майданчику «Вещдока»

26 березня 2019, 12:31

Ще одна учасниця благодійного аукціону «Інтер - дітям» змогла здійснити свою мрію. Економіст-маркетолог Тетяна Кущова з міста Курахове спробувала себе у якості актриси. На сайті deti.inter.ua молода жінка викупила лот «Присутність на зйомках і можливість зіграти роль у серії детективного циклу «Вещдок». Завдяки чому змогла своїми очима побачити, як проходить знімальний процес, і зіграла свою першу роль у кіно.

«У мене самої двоє синів - Женя і Саша, - розповідає Тетяна Кущова. - Для мене, як для матері, найголовніше, щоб мої діти були щасливі і здорові. Тому, коли з'явилася можливість допомогти іншим малюкам, які цього потребують, я нею скористалася. І заодно урізноманітнила своє дозвілля. Адже, проживаючи у маленькому містечку, мало що бачимо».

Серія «Удар знизу», у зйомках якої взяла участь Тетяна, переносить глядачів у 1992 рік і розповідає про розслідування вбивства тренера з карате Іллі Басова. Його труп виявили у підвалі багатоповерхівки. Сліди від дутих чобіт, знайдені на місці злочину, вивели слідчих на підлітків, з якими у вбитого був конфлікт. Один з хлопців зізнався, що у вечір загибелі Іллі бачив машину, на якій він приїжджав сюди раніше, а потім у підвалі знайшов його самого. Чоловік був уже мертвий. Склавши зі слів хлопця фоторобот водія авто, детективи вийшли на рекетира Андрія Гринина. Що пов'язувало каратиста з бандитом? Глядачі дізнаються у новому випуску детективного циклу на телеканалі «Інтер».

Команда «Вещдока» вибрала для актриси роль завуча школи, де навчалися підлітки. Тетяну одягли і загримували згідно з модою того часу. Зйомки проходили у Пущі-Водиці у школі-інтернаті: ця локація відповідає атмосфері 1992 року, часу дії історії. На знімальний майданчик жінка приїхала з сім'єю - своєї вірної командою підтримки.

Після перших у житті зйомок Тетяна зізналася, що було хвилююче: «Я хвилювалася, тому що спочатку не розуміла, чого чекати. Потім заспокоювала себе: невже я три слова сказати не зможу? Але коли звучала команда «Мотор!», спочатку я впадала у ступор! Зізнатися, думала, буде легше. Не очікувала, що у знімальному процесі беруть участь стільки людей. Але у підсумку мої очікування виправдалися. Було дуже цікаво!»

Режисер Жанна Скора також залишилася задоволена співпрацею з новою актрисою: «Дівчина дуже добре виглядає у кадрі, камера її точно любить. Тетяна впоралася на ура. Розхвилювалася трошки, але це через відсутність досвіду. Їй би побути з нами довше, побачити всі можливості знімального процесу ... Впевнена, вона повернеться до нас знову». Оцінив акторські здібності Тетяни Кущової і колега по майданчику, виконавець ролі оперуповноваженого Горобченко: «З Танею працювалося чудово! Як для новачка, вона трималася гідно. Бажаю їй продовжувати працювати над собою і осягнути ще глибше акторську майстерність».

Побачити Тетяну Кущову у ролі завуча школи глядачі зможуть у новому випуску «Удар знизу» у детективному циклі «Вещдок» на телеканалі «Інтер».

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634