.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПРОВЕЛА ЕФІР НА «ПЕРЕЦЬ FM» РАЗОМ З ДОМАНСЬКИМ ТА ДАНИЛЕВИЧЕМ

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПРОВЕЛА ЕФІР НА «ПЕРЕЦЬ FM» РАЗОМ З ДОМАНСЬКИМ ТА ДАНИЛЕВИЧЕМ

30 липня 2019, 13:52

Захоплююча екскурсія на стильне радіо «Перець FM», веселе спілкування в прямому ефірі з зірками й імпровізована фотосесія на даху київського хмарочоса - все це стало можливим завдяки лоту, який киянка Ольга Пінська викупила на благодійному онлайн-аукціоні «Інтер - дітям».

 

Дівчина - постійна учасниця ініціатив «Інтер - дітям». Більше того, вона одна з рекордсменів аукціону. На сайті deti.inter.ua Ольга викупила вже 30 лотів. Серед них - фотосесія в студії програми «Ранок з Інтером», книга «Готуємо разом», квитки на концерт «Легенди року» за участі соліста групи Nazareth Дена Маккаферті, світшоти від Олега Вінника з кліпу «Вовчиця» та багато інших. Два роки тому Ольга Пінська вже була в гостях у «Перець FM», і ось тепер лот «Участь в ефірі радіо із зірковими гостями» придбала в подарунок своїй подрузі - діджею «Перець FM» Ользі Громовій.

«Я часто купую лоти для друзів, адже найкращий подарунок, який надовго залишиться в пам’яті, - емоції та враження, - розповідає Ольга Пінська. - Цього разу хотіла зробити сюрприз Олі Громовій, подарувати їй на день народження зустріч у радіоефірі з популярними ведучими «Інтера». І при цьому ще допомогти дітям».

Сказано - зроблено. Веселе, невимушене спілкування з двома Андріями почалося на даху і продовжилося в студії, «господарем» якої в цього вечора був відомий радіоведучий Юрій Овсієнко.

Звичайно ж, головною темою розмови став благодійний аукціон «Інтер - дітям». Андрій Доманський та Андрій Данилевич згадали історію створення благодійної ініціативи, розповіли про свою участь в аукціоні, а також про його нову важливу ​​мету і ексклюзивні лоти, представлені на сайті deti.inter.ua.

«Онлайн-аукціон «Інтер - дітям» триває вже п'ятий рік, і ми вдячні всім, хто в ньому бере участь, - каже Андрій Доманський. - Кожен бажаючий може придбати на сайті deti.inter.ua унікальні сувеніри від зірок шоу-бізнесу, спорту та телебачення. Всі зібрані гроші йдуть на купівлю життєво важливого медичного обладнання для дитячих лікарень».

«Люди довіряють нам, тому що ми звітуємо про кожну витрачену гривню, показуємо, яке обладнання придбали, і відразу ставимо нову мету», - підкреслює Андрій Данилевич.

«Добре, коли є відчуття великої дружної родини, якою українці, по суті, і є, - каже Андрій Доманський. - І неважливо, скільки тобі років, де ти живеш. Коли відчуваєш плече ближнього, коли є відчуття згуртованості, допомагати легше. Завдяки аукціону «Інтер - дітям», завдяки радіо «Перець FM», завдяки тому, що ми всі спілкуємося один з одним, робити добро просто. Дай Боже, щоб так було й надалі».

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634