.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

ВІД ДУЕТУ ДО ТРІО: УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОБУВАЛА НА УРОЦІ ВОКАЛУ ДУЕТУ «АННА-МАРІЯ»

ВІД ДУЕТУ ДО ТРІО: УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОБУВАЛА НА УРОЦІ ВОКАЛУ ДУЕТУ «АННА-МАРІЯ»

16 серпня 2019, 11:59

15-річна Софія Циганіна з Полтавської області мріє співати, як зірка. Дівчина шість років займається музикою, а нещодавно її мрія стала реальністю. Батьки Софії викупили на сайті deti.inter.ua і подарували доньці унікальний лот - «Урок вокальної і сценічної майстерності від дуету «Анна-Марія».

 

Сестри Анна і Марія Опанасюк виконують пісні двадцятьма мовами, і співають винятково наживо. П’ятнадцять років тому вони були юними учасницями проекту «Шанс» на телеканалі «Інтер». Сьогодні це - відомий дует «Анна-Марія», і одні з найсильніших голосів української естради. Нещодавно артистки влаштували відкритий майстер-клас з вокальної майстерності для учасниці благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям».

Познайомившись з юною вокалісткою і почувши її спів, Анна і Марія взялися до діла. Вони відзначили, що Софія буквально живе музикою, вказали на деякі помилки в її виконанні, і дали професійні рекомендації.

«Коли ти співаєш, у тебе світяться очі, на даний момент - це найголовніше», - впевнена Анна.

«Звичайно, у нас є зауваження щодо твого вокалу. І це чудово! Думаю, саме тому ти прийшла до нас на майстер-клас», - додає Марія.

Далі дівчата всі разом розігріли голосові зв’язки. І нарешті, попрацювали над піснею. «Є така вправа, ми щоразу її робимо, - зізналися Анна з Марією. - Ти не співаєш, а просто читаєш текст пісні, як вірш».

Звичайно, Софія врахувала всі зауваження. І в підсумку продемонструвала своїм новим вчителям зовсім іншу манеру виконання. За словами учасниці аукціону, результатом 2-годинного вокального майстер-класу вона залишилася задоволена: «Я давно хотіла познайомитися з дуетом« Анна-Марія», і тут випала така унікальна можливість. Під час майстер-класу співачки мені показали багато корисних вправ. А їхні емоції, рухи... Це повний захват! Я розумію, що мені багато чого ще треба вчитися, тому вдячна за цю можливість - не тільки поспілкуватися з успішними виконавцями, а й зайнятися благодійністю, допомогти дітям».

Всі зібрані на благодійному аукціоні кошти підуть на купівлю сучасного апарату УЗД для відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей Інституту педіатрії, акушерства і гінекології.

До доброї справи може приєднатися будь-хто. На сайті deti.inter.ua - безліч ексклюзивних лотів від відомих артистів, спортсменів і телеведучих. Серед них - урок вокалу від співака Дмитра Бабака; похід в гості до співачки Ярослави Руденко; присутність на зйомках нового кліпу Open Kids; майстер-клас з сучасного танцю від режисера-хореографа Олександра Лещенка; сувенір від народної артистки України Ірини Білик. Купуючи один з лотів, ви не тільки купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми дійсно можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634