.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

#ЛОТИ_ТИЖНЯ: ПАЛАНТИН З КОЛЕКЦІЇ ВІКТОРІЇ ГРЕСЬ ТА МАЙСТЕР-КЛАСИ ВІД ЖУРНАЛІСТІВ

#ЛОТИ_ТИЖНЯ: ПАЛАНТИН З КОЛЕКЦІЇ ВІКТОРІЇ ГРЕСЬ ТА МАЙСТЕР-КЛАСИ ВІД ЖУРНАЛІСТІВ

19 вересня 2019, 09:56

За останній тиждень на сайті нашого аукціону з’явилося чимало нових цікавих лотів. Наприклад, Вам надається можливість отримати урок журналістської майстерності від справжніх професіоналів: ведучих програми «Свідок» Марії Пуговиці і Павла Прядка. Марія розповість і покаже Вам, як проходять зйомки програми, як ведучі готуються до запису, та поділиться «закадровим» секретами, про які прості глядачі навіть не здогадуються. А Павло, крім того, проведе майстер-клас з підготовки сюжету програми «Свідок»!

Якщо ж Вам цікаво дізнатися, як знімаються програми за межами студії, у Вас є і така можливість. Лот від «Корисної програми» і ведучої рубрики «Контрольна перевірка» Віри Борсук - день зі знімальною групою. Віра розкриє секрети журналістської майстерності та проведе майстер-клас з вибору різних продуктів - на що звертати увагу, як відстоювати свої права, а головне - навчить вас купувати якісні товари за доступною ціною.

Ну і наостанок лот, який може стати чудовим подарунком - вовняний палантин з нової колекції Вікторії Гресь, присвяченої Катрін Деньов.

Всі ці та багато інших лотів Ви можете знайти на нашому сайті. Впевнені, кожен знайде щось цікаве для себе. І пам’ятайте: з купівлею кожного лота ми наближаємо головну мету аукціону: придбання сучасного апарату УЗД для відділення новонароджених та недоношених дітей НДІ ПАГ. Давайте творити добро разом!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634