.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОБУВАЛА В ГОСТЯХ У СПІВАЧКИ ЯРОСЛАВИ РУДЕНКО

УЧАСНИЦЯ АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОБУВАЛА В ГОСТЯХ У СПІВАЧКИ ЯРОСЛАВИ РУДЕНКО

23 вересня 2019, 20:23

Солістку Ансамблю збройних сил України Ярославу Руденко телеглядачі «Інтера» знають ще й як експерта популярних ток-шоу - «Стосується кожного» і «Корисна програма». Ділитися корисними порадами і робити добрі вчинки для артистки вже стало доброю традицією. Вона - постійна учасниця благодійного аукціону «Інтер - дітям». Унікальний лот від співачки на нашому сайті - «Ярослава Руденко запрошує в гості» - нещодавно викупила киянка Валентина Маркевич, і вже встигла побувати в гостях у Ярослави і особисто познайомитися з талановитою співачкою.

 

Ідея цього лота народилася у Ярослави Руденко на зйомках спеціального випуску соціального ток-шоу «Стосується кожного» під назвою «Лоти життя. Диво триває». Тоді артистка викупила на благодійному аукціоні щасливий віночок від переможниці дитячого «Слов’янського базару» Дарини Галицької і передала його мамі 10-річної Моніки Татевосян, щоб цей символ перемоги допоміг дівчинці подолати страшну хворобу - саркому Юінга. Тоді ж співачка запропонувала свій унікальний лот - запрошення в гості.

«Коли в родині трапляється нещастя - хворіє дитина, - життя кардинально змінюється, а люди потребують допомоги, - каже Ярослава Руденко. - З дитинства думала про те, що якщо кожен з нас виділить на благодійність хоча б по гривні, в сумі вийде 40 мільйонів, і це може врятувати не одне дитяче життя. Вдячна телеканалу «Інтер», що у мене з’явилася можливість приєднатися до добрих справ і показати всім, що робити їх легко і просто».

Двох українок з добрим серцем об’єднала одна спільна мета - допомога людям. Киянка Валентина Маркевич останні 10 років теж допомагає онкохворим дітям, очолює благодійний фонд. За словами жінки, беручи участь в аукціоні «Інтер - дітям», вона хоче ще раз привернути увагу суспільства до проблем хворих дітей. На нашому сайті вона викупила відразу кілька лотів.

«Багато років тому від лейкозу помер мій брат, тоді й прийшло рішення займатися благодійністю, - розповідає Валентина Маркевич. - Всі маленькі пацієнти повинні мати якісну діагностику, необхідні ліки, можливість вчасно зробити трансплантацію кісткового мозку. На жаль, держава не створила умов для цього. Поруч з нами багато горя. І самостійно впоратися з такими проблемами дуже важко».

Зустріч Ярослави і Валентини минула легко і невимушено. Привітна господиня показала учасниці аукціону будинок і пригостила чаєм, поспілкувалася з нею про музику і українські традиції, сфотографувалася на пам’ять і подарувала компакт-диск зі своїми піснями. А наостанок ще й запросила побувати у неї в гостях в селі, де вона народилася і виросла.

«Ми обидві любимо українські пісні, тому запрошую на свято в Полтавську область, - сказала Ярослава. - На початку жовтня планую там провести концерт на честь 65-ї річниці з дня весілля бабусі й дідусі. Приїжджайте в гості. До речі, в будинку моєї прабабусі зараз відкрито музей і зібрано колекцію вишиванок. Ми вам там і сорочку старовинну підберемо».

За розмовами зустріч пролетіла непомітно. Будинок співачки Валентина покидала натхненною: «Ярослава - дуже яскрава дівчина, це мій приклад в плані благодійності та дбайливого ставлення до української культури. Приємно здивувало, що в житті вона, як на сцені: відкрита, емоційна, світла душею. Я отримала масу позитивних емоцій! Хочу побажати, щоб добрі справи тривали».

Пережити яскраві емоції може будь-хто. Співачка Ярослава Руденко запропонувала на онлайн-аукціон «Інтер - дітям» ще одну зустріч. Придбати цей лот можна вже зараз! Купуючи на нашому сайті один з лотів, ви не тільки купуєте подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на купівлю сучасного апарату УЗД для відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей Інституту педіатрії, акушерства і гінекології. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми дійсно можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634