.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Побудувати власний Всесвіт та покерувати місяцеходом: учасники аукціону «Інтер – дітям» відвідали космічну виставку

5 жовтня 2019, 12:08

Люди в костюмах астронавтів, місяцеходи та космічні кораблі, якими можна керувати. В одному з торгових центрів Києва діє виставка для тих, хто мріє про космічний туризм. Родина Смаглюків з Києва змогла відчути себе командою справжніх астронавтів, придбавши індивідуальну екскурсію на нашому сайті.

Космічна подорож розпочалася з розповіді гіда про цікаві факти з життя Юрія Гагаріна. А далі – відвідання кожної експозиції. Тут, приміром, можна покерувати місяцеходом, потримати в руках шматок справжнього метеорита та відчути те, що космонавти відчувають у невагомості.

Голова родини Євген каже - хотів зробити подарунок для всієї сім’ї. Зайшов на наш сайт і спочатку навіть розгубився. Дійсно, цікавих пропозицій у нас - надто багато. Зрештою, зупинив вибір на космічній темі. Бо виставка «Космос ваш» - це подія і для старшого покоління, і для дітей.

Євген каже: «Саме для маленьких діток це буде дуже корисно - вони зможуть зрозуміти напрямок для руху, тому що зараз є дуже багато професій:робототехніка, штучний інтелект, ракетобудування, медицина біотехнології, - які будуть затребувані і в майбутньому, але в новому контексті. І дуже корисно буде батькам побачити і зрозуміти, куди спрямовувати своїх дітей».

Космічна виставка триватиме в Києві до третього листопада. Відвідувачів тут чекають щодня без вихідних. Відвідавши експозицію, можна створити власний Всесвіт, побувати всередині космічної станції та виконати мертву петлю за штурвалом літака.

Пам’ятайте: обираючи будь-який лот на нашому сайті, Ви одночасно робите добру справу. Всі отримані кошти підуть на придбання сучасного апарата УЗД для відділення реанімації новонароджених у Київському Інституті педіатрії, акушерства та гінекології. Давайте творити добро разом!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634