.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИК АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» СТАВ ВЕДУЧИМ ПРОГРАМИ «СВІДОК» НА НТН

УЧАСНИК АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» СТАВ ВЕДУЧИМ ПРОГРАМИ «СВІДОК» НА НТН

1 листопада 2019, 16:09

Побувати в студії програми «Свідок» на телеканалі НТН, своїми очима побачити, як створюється проект, і спробувати себе в якості телеведучого - таку унікальну можливість отримав юний харків'янин Даниїл Герасименко завдяки участі в нашому аукціоні.

Хлопчик мріє стати телеведучим, тому мама вирішила допомогти синові здійснити його мрію і на нашому сайті викупила лот «Майстер-клас від телеведучого Павла Прядка». «Дані дуже подобається програма «Свідок», він завжди її дивиться, - розповідає Венера Герасименко. - Коли дізналися про аукціон «Інтер - дітям» і побачили там лот від ведучого цього проекту, вирішили спробувати. Це дуже хороша можливість допомогти діткам і здійснити свою мрію».

Даниїл вперше опинився в новинній студії, і побачене справило на нього величезне враження. Телеведучий Павло Прядко спочатку розповів хлопчикові про тонкощі телевізійної майстерності, про особливості роботи в прямому ефірі. А потім перейшов до практичної частини майстер-класу. Як і годиться справжнім телеведучим, перший досвід роботи в кадрі у Дані почався з гримерки, де йому наклали професійний грим. А коли хлопчика вже посадили за стіл телеведучого, він почав трохи нервувати. Передати емоцію сюжету, розставити наголоси і стійко триматися в кадрі у Даниїла вийшло не відразу. Але в результаті школяр впорався з хвилюванням і гідно показав себе в ролі ведучого «Свідка». Після запису Данило зізнався: цей унікальний досвід він пам'ятатиме все життя. Більше того, в майбутньому він рішуче налаштований повернутися в студію «Свідка» в якості ведучого! «Найбільше мені сподобався прямий ефір, це було просто класно! - ділиться враженнями хлопчик. - Таких емоцій від зйомок я ще не отримував. Павло Прядко, чекай! Я прийду тобі на заміну!»

Павло Прядко не боїться конкуренції, тому з радістю готовий знову провести майстер-клас для того, хто мріє потрапити в світ телебачення. Лот від телеведучого можна викупити на нашому сайті.

Купуючи один з лотів, ви не тільки купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми дійсно можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634