.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.
Благодійна організація «Інтер - дітям»

Благодійна організація «Інтер-дітям» з 2014 року збирає кошти на придбання життєво важливого обладнання для дитячих лікарень. Завдяки глядачам «Інтера», друзям, партнерам телеканалу, а також всім небайдужим людям врятовані тисячі життів.

Поточний проект

Поточний проект
Необхідно зібрати 1 000 000 грн
Збір коштів на закупівлю ліків та медичного обладнання для дитячих лікарень України

Сьогодні особливо гостро стоїть питання лікування дітей та дорослих в регіонах, де йдуть бойові дії. Лікарні потребують ліків та обладнання, оскільки зберігається високий рівень захворюваності, в багатьох випадках неможливо підтримувати належний інфекційний контроль тощо. Все це призводить до більш тривалих термінів лікування та відповідно збільшує потребу лікарень в якісному оснащенні. Додатково зростає навантаження і на інші українські лікарні, куди евакуюють дітей для лікування із зон бойових дій.

«Інтер-Дітям» постійно знаходиться на зв’язку із дитячими лікарнями. Кожна передана вами гривня до благодійної організації «Інтер-дітям» може врятувати життя дитини. Разом ми можемо зробити більше!

Як допомогти?

Здійснити благодійний внесок банківською карткою

Зробити переказ через банківський рахунок: благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634

Робити добро легко – пожертвуй лише одну гривню на день.

Одна гривня від кожного з нас це багато. Разом ми можемо рятувати дитячі життя.

Як це працює

В день
 
Допомогти

Здійсніть благодійний внесок з карти будь-якого банку світу. Також кошти можна перерахувати за допомогою системи SWIFT, реквізити рахунку доступні за посиланням.

100 грн
300 грн
500 грн
1000 грн
2000 грн
Інша сума, грн:
Переказати

Рятують дитячі життя разом із Благодійним фондом «Інтер – дітям»

Олександр Усик

Андрій Шевченко

Софія Ротару

MONATIK

Даріо Срна

Дядя Жора

Володимир Гришко

Яна Клочкова

Дмитро Коляденко

Злата Огневич

Томас Андерс

Дует «Анна-Марія»

Антоніо Бандерас

Борис Барський

Андрій Бедняков

Денис Беринчик

Дарина Білодід

Макс Барських

Ірина Білик

Андрій Данілевич

Анастасія Даугуле

Георгій Делієв

Андрій Доманський

Ірина Федишин

Колін Ферт

Ольга Фреймут

Эвандер Холіфілд

Олег Карамазов

Виталий Козловський

Гарік Кричевський

Єкатерина Кухар

Андрій Пятов

Ольга Полякова

Шон Портер

Олександр Стоянов

Ольга Сумская

Еліна Світолина

Наталля Валевська

Ростислав Валихновський

Ленокс Льюіс

Сергій Ребров

Реалізовані проекти

Портативний апарат УЗД для Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова

Вартість обладнання: 949 600 грн
Роки: 2021-2022

«Цей апарат унікальний в тому плані, що він дуже мобільний, – говорить Сергій Сіромаха, головний лікар Інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова. – Є великі апарати, вони тяжкі, з ними не дуже легко впоратися, особливо в умовах реанімації. А цей апарат ми можемо взяти, як звичайний планшет, і обстежувати пацієнтів прямо в ліжку». Перший пацієнт, якому провели діагностику на новому апараті, – 3-місячний Марк. Малюку зробили складну операцію – усували вроджену ваду серця. Часто в лікуванні рахунок іде на хвилини, і дуже важливо якнайшвидше поставити діагноз. Вирішальними для початку лікування є якість та швидкість ультразвукового дослідження. Надкомпактний апарат УЗД дозволяє лікарям швидко провести ультразвукове дослідження в будь-якому місці – його можна облаштовувати і біля ліжка хворого в палаті інтенсивної терапії, і в операційній.

Медична система MultiFiltrate для Центру дитячої токсикології, інтенсивної та еферентної терапії «ОХМАТДИТу»

Вартість обладнання: 700 000 грн
Роки: 2019-2020

У грудні 2020 року Благодійний фонд «Інтер-дітям» передав відділення інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій ПДВ «ОХМАТДИТ» медичну систему MultiFiltrate, яку також називають «штучною ниркою». Ця система може виконувати 8 процедур, у тому числі гемодіаліз. Цей апарат дозволить дітям з гострими отруєннями та інфекціями пережити найбільш критичний період, коли нирки не справляються з виведенням токсинів.

Сучасний апарат УЗД для відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених та недоношених дітей Інституту педіатрії, акушерства та гінекології (ІПАГ)

Вартість обладнання: 820 000 грн
Рік: 2019

У грудні 2019 року Благодійний фонд «Інтер – дітям» передав Інституту педіатрії, акушерства та гінекології сучасний апарат УЗД для діагностики новонароджених дітей з малою вагою та перинатальною патологією. Апарат дозволить вже в перші хвилини життя малюків проводити ранню діагностику, яка критично важлива для їхнього подальшого здорового життя.

Гамма-ніж для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока

Вартість обладнання: 120 150 грн
Рік: 2019
У квітні 2019 року благодійним фондом «Інтер-дітям» Центру мікрохірургії ока було передано гамма-ніж. Щорічно у дитячому відділенні Центру мікрохірургії ока оперуються близько 2 тисяч дітей, з них третина операцій, у яких необхідне застосування гамма-ножа. Цей апарат дуже важливий для дітей, оскільки це безкровний та безконтактний метод хірургії.

Ремонт та оснащення палати для трансплантації кісткового мозку у Національному інституті раку

Вартість ремонту: 637 000 грн
Роки: 2018-2019
3 квітня 2019 року команда телеканалу «Інтер» та благодійного фонду «Інтер – дітям» завдяки пожертвуванням допомогла відкрити нову палату для трансплантації кісткового мозку у дитячому відділенні Національного інституту раку. Це єдина в Україні лікарня, яка проводить трансплантацію дітям із злоякісними новоутвореннями. Для ремонту використовувалися спеціальні зносостійкі матеріали, що зберігають потрібний режим стерильності. Були встановлені сучасні енергозберігаючі вікна та двері. Зроблено кондиціювання зі спеціальними фільтрами. На сьогоднішній день в Україні це найсучасніша палата для трансплантації кісткового мозку дітям із пухлинами.

Сучасний апарат інтенсивної вентиляції легень експертного класу VELA для ПДВ «ОХМАТДИТ»

Вартість обладнання: 600 000 грн
Роки: 2017-2018
21 лютого 2018 року команда телеканалу "Інтер" передала відділенню реанімації Центру дитячої токсикології інтенсивної та еферентної терапії НДСЛ "ОХМАТДИТ" сучасний апарат інтенсивної вентиляції легенів експертного класу VELA. І лікарі, і маленькі пацієнти Центру, і їхні батьки, і вся команда благодійного фонду «Інтер-дітям» говорять щиро "дякую" кожному, завдяки якому це стало можливим.

Два пневмотонометри для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока

Вартість обладнання: 401 000 грн
Роки: 2017-2018
5 червня 2018 року команда телеканалу «Інтер» доставила два пневмотонометри до дитячого відділення КДКОБ «Центр мікрохірургії ока». Пневмотонометри - апарати нового покоління, які дозволяють швидко і безболісно виміряти внутрішньоочний тиск і діагностувати на ранній стадії вроджені захворювання очей, у тому числі глаукому. Саме глаукома сьогодні є найпоширенішою причиною повної втрати зору у дітей та дорослих. Шанс зберегти зір при цьому захворюванні дають своєчасна діагностика та правильне лікування. До цього в Центрі був лише один пневмотонометр. І до нього завжди була черга на кілька місяців уперед.

Апарат для підтримки дихання новонароджених для Інституту педіатрії, акушерства та гінекології

Вартість обладнання: 810 000 грн
Роки: 2016-2017
15 лютого 2017 року до ДУ "Інститут педіатрії, акушерства та гінекології НАМН України" (ПАГ) було доставлено сучасний апарат штучної вентиляції легень Avea. Цей апарат дозволяє лікарям рятувати життя дітей, що навіть народилися раніше терміну, вагою буквально в 500 грамів. Новий апарат штучної вентиляції легень Avea – це найсучасніше та інноваційне обладнання, якого в ПАГ не було. Щороку в Україні раніше за термін народжуються близько 50 тисяч дітей, з них 13 тисяч – з малою вагою. Як відомо, до ПАГ надходять найважчі породіллі з усієї країни.

Апарат штучної вентиляції легких новонароджених для Інституту педіатрії, акушерства та гінекології

Вартість обладнання: 420 000 грн
Роки: 2015-2016
3 березня 2016 року телеканал "Інтер" передав Інституту педіатрії, акушерства та гінекології НАМН України унікальний апарат для підтримки дихання новонароджених. Унікальність і цінність цього апарату в тому, що він не тільки допомагає недоношеним діткам зробити перший вдих, але й не травмує їх крихітні легені. А це означає - інша якість життя після реанімації, і що малюк, що народився раніше терміну, не тільки виживе, а й не стане інвалідом.

Апарат краніоцеребральної гіпотермії для Інституту педіатрії, акушерства та гінекології

Вартість обладнання: 600 000 грн
Роки: 2014-2015
Навесні 2015 року завдяки телемарафону до Дня святого Миколая на "Інтері" вдалося зібрати необхідні засоби та купити апарат карницоцеребральної гіпотермії, який рятує новонароджених від асфіксії, серйозних ускладнень та ДЦП для ГУ «Інститут педіатрії акушерства та гінекології НАМН України». До цього таке обладнання було лише в одній клініці України, Житомирі.

Кардіологічний монітор, апарат цілодобового контролю за станом серцевої діяльності під час операції і в реанімації для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України

Вартість обладнання: 650 000 грн
Роки: 2014-2015
У 2015 році БО «Інтер-дітям» разом з проектом «Пробіг під каштанами» передали кардіологічний монітор, апарат цілодобового контролю за станом серцевої діяльності під час операції і в реанімації для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Апарат спрощує багато фізіологічних процедур, дає можливість встановлювати точні діагнози і приймати правильні рішення, мінімізуючи ризики, пов’язані з проведенням відкритих операцій на серці. За місяць апарат допомагає врятувати життя близько 100 дітей.

Новини

Новини

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634