.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Аукціон — Лот № 1064

Аукціон завершено
Картина Валерія Бабича «Вітрила»

Картина Валерія Бабича «Вітрила»

Валерій Бабич, відомий дизайнер, кінопродюсер, один з творців проектів «Історія України», «Велика війна», «Країна» і багатьох інших, передав для нашого благодійного аукціону свої картини.

Малювати він почав давно, каже Валерій, але по-справжньому захопився живописом кілька років тому, коли побачив роботи відомого аквареліста Джозефа Збуквича. Тоді Валерій зрозумів, що хотів би серйозно займатися аквареллю. Через деякий час йому навіть пощастило стати учнем майстра. Сьогодні в творчому доробку Валерія Бабича - безліч сюжетів: міських і морських пейзажів, натюрмортів, портретів, натхненням для створення яких стали краса і скороминущість навколишнього життя.

Якщо уважно вдивитися в картину «Вітрила», то видно, що в ній переплелися епохи: стародавній вітрильний корабель стоїть біля причалу, на якому припарковані сучасні автомобілі. Це відкриває можливості для уяви: кожен помітить абсолютно різні деталі, а значить - отримає від картини різні враження.

Пам'ятайте головне: ставши власником картини, Ви також допоможете рятувати дитячі життя. Адже всі кошти, виручені на аукціоні, ми спрямовуємо на придбання надкомпактного апарату УЗД для дитячого реанімаційного відділу Інституту Амосова. Залишилося докласти зовсім небагато зусиль, щоб зібрати потрібну суму! Творити добро - легко! Приєднуйтесь!

 

Розмір 70 см х 50 см

Поточна ціна: 7000 грн.
Початкова ціна: 7000 грн.

Наш онлайн-аукціон став постійним! Тепер дата закінчення торгів по кожному з лотів визначається індивідуально. У нас є унікальні лоти за ексклюзивними цінами. Є дуже доступні, але не менш цікаві. Не чекайте підсумків торгів - купуйте лоти відразу ж у нас на сайті.

Ми дуже вдячні ведучим телеканалу, українським артистам, художникам, спортсменам та іншим відомим людям, які беруть участь у нашому аукціоні. Тут є зустрічі, майстер-класи, унікальні враження і дорогі їх серцю речі.

Усі виручені кошти підуть на велику та важливу справу - придбання надкомпактного апарату УЗД для дитячого реанімаційного відділу Інституту Амосова, що допоможе врятувати життя.

Благодійний онлайн-аукціон «Інтер - дітям» - постійно діючий майданчик для добрих справ, який вже набрав міжнародних обертів: свої лоти на аукціон виставляють світові й українські зірки спорту та шоу-бізнесу. За час існування аукціону реалізовано понад тисячу лотів, а географія покупців лотів нині розширилася вже від Великобританії до Австралії.

Усі кошти, отримані від продажу лотів учасникам аукціону, йдуть на придбання устаткування для дитячих лікарень. Для викуплення необхідно обрати потрібний лот зі списку, а потім зробити свою ставку на підвищення, або викупити лот одразу за фіксовану суму.

Запропонувати свій лот
 

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634