.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Жанна Тихонова та Андрій Доманський заспівають на сцені Театру оперети

Жанна Тихонова та Андрій Доманський заспівають на сцені Театру оперети

15 листопада 2016, 01:28

15 листопада в Київському національному академічному театрі оперети відбудеться перший в Україні журналістський благодійний концерт. Організатори заходу запропонували відомим медійним особам, ведучим телеканалів і представникам українських ЗМІ проявити себе в незвичному амплуа: заспівати на великій сцені. І таким чином допомогти столичному Центру дитячої кардіології та кардіохірургії зібрати кошти на медичне обладнання. Серед учасників незвичайного концерту і телеведучі "Інтера" – Жанна Тихонова та Андрій Доманський.

"Знаєте це відчуття, коли ти довго про щось мріяв, і раптом сталося?! – розповідає ведуча програми "Жди меня" Жанна Тихонова. – Ось що я відчула, коли мені запропонували брати участь у концерті. Раніше я вже виступала на сцені – з хором, навіть з фортепіанними концертами. Але щоб сольно, причому на сцені Театру оперети! Це непросто, враховуючи той факт, що я – командний гравець і завжди мріяла бути частиною якогось бенду".

Організатори заходу вирішили використовувати творчі, а не тільки професійні таланти журналістів для благої справи. "У наших учасників активна громадянська позиція, професіоналізм і, що важливо, – любов до дітей! – говорить керівник соціальної служби Центру дитячої кардіології та кардіохірургії Сергій Нагорянський. – Державі, на жаль, не до медицини, і тільки лідери думок сьогодні здатні щось змінювати, хоча б на найскладніших ділянках. Я був приємно здивований, дізнавшись, що серед медійників чимало професійно підготовлених музикантів! Одні співають, інші грають на різних інструментах, хтось пише пісні. Так і народилася ідея провести благодійний концерт".

Учасники самостійно обирали твір, який вони хочуть виконати. Жанна Тихонова зупинилася на одній зі своїх улюблених ліричних пісень – "Зірочка моя ясна" групи "Квіти", яка пізніше прозвучала у виконанні Валерія Меладзе. За її словами, композиція досить непроста у виконанні, тому над нею необхідно ретельно попрацювати.

Ведучий програм "Добрий вечір на "Інтері" та "Готуємо разом" Андрій Доманський як справжній одесит вибрав пісню з репертуару Леоніда Утьосова "У Чорного моря". Для нього це вже не перший вихід на велику сцену: в цьому році Андрій виступив на двох масштабних концертах телеканалу – "Перемога. Одна на всіх" і "Україна від А до Я".

Як стверджують організатори проекту, 15 листопада глядачів чекає не просто концерт, а свято щирих намірів, творчих здібностей і добра. На сцені Театру оперети журналісти і телеведучі виконають свої улюблені пісні, деякі – свої авторські твори під власний акомпанемент. Провідними благодійного концерту стануть Світлана Леонтьєва та лікар-анестезіолог Центру дитячої кардіології та кардіохірургії Андрій Висоцький.

У програмі концерту ще багато сюрпризів, приємних несподіванок та подарунків. Організатори сподіваються, що подібні благодійні заходи стануть регулярними, адже їх основна мета – зібрати кошти на медичне обладнання, якого катастрофічно не вистачає.

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634