.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Зірки-переможці "Доброго вечора на "Інтері" перерахували 94 тис. гривень на рахунок благодійного онлайн-аукціону "Диво починається!"

Зірки-переможці "Доброго вечора на "Інтері" перерахували 94 тис. гривень на рахунок благодійного онлайн-аукціону "Диво починається!"

28 листопада 2016, 10:32

Щосуботи, о 22.30 в ефірі розважальне шоу для дорослих "Добрий вечір на Інтері". У кожному випуску дві команди зірок під керівництвом капітанів-телеглядачів виборюють головний приз — 50 тисяч гривень. До суперфіналу виходять лише двоє – капітан команди-переможниці і одна з знаменитостей, яку голова команди вибирає собі в помічники. Виграні кошти діляться порівну між капітаном і зіркою: капітан свою частину витрачає на власний розсуд, а знамениті люди віддають виграш на благодійність.

І ось 94 тис грн – зіркові виграші перших восьми програм — надійшли на рахунок благодійного онлайн-аукціону "Диво починається!". Щиро дякуємо хореографам Олені Коляденко та Владі Ямі, співакові Віталію Козловському, телеведучому Андрію Беднякову, актрисі і телеведучій Руслані Писанці, акторові "Дизель Шоу" Євгену Гашенку, акторові театру імпровізації Володимира Шумці і КВНщику Євгенові Сморигіну. Завдяки вашій підтримці ми на великий крок наблизилися до нашої спільної мети – зібрати 810 тис грн на сучасний апарат штучної вентиляції легенів Avea для відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених НДІ ПАГ.

"Хочу від імені Благодійної організації "Інтер-дітям" подякувати зоряних учасників проекту "Добрий вечір на "Інтері" за їхні великі серця, за небайдужість і за прекрасний порив душі, - каже голова фонду "Інтер - дітям" Тетяна Чистякова. - Ми дуже сподіваємося, що такий приклад надихне і наших телеглядачів. Якими б складними не були наші реалії, разом ми можемо змінити світ на краще – кожен учасник, кожен благодійний внесок реально рятують дитячі життя!"

Наш аукціон триває! Робити добро -легко. Давайте разом допоможемо дітям зробити перший подих!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634