.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Леся Нікітюк зібрала учасниць аукціону "Інтера" на дівич-вечір

Леся Нікітюк зібрала учасниць аукціону "Інтера" на дівич-вечір

26 грудня 2016, 15:23

Цими вихідними телеведуча Леся Нікітюк зібрала учасниць онлайн-аукціону "Інтер-дітям" на затишні посиденьки. У київському ресторані "Барви" дівчата фотографувалися, багато сміялися, пили каву, обговорювали різні країни та їхніх жителів, обмінювалися враженнями від подорожей і одночасно робили добру справу. Адже всі кошти, зібрані в результаті аукціону, підуть на купівлю обладнання для реанімації новонароджених НДІ ПАГ.

Компанія зібралася різновікова, але всіх об'єднувала любов до подорожей та інтерес до Лесі.

Одну з учасниць, Інну, Леся зустріла, як рідну - виявилося, дівчата дійсно знайомі: два роки тому Інна вже брала участь в аукціоні, організованому телеканалом "Інтер". Тоді вона викупила лот від програми "Орел і решка" і снідала з Лесею Нікітюк.

Оксана приїхала на посиденьки з Лесею з Луцька - чоловік подарував на день народження такий ексклюзивний презент. Киянка Діана також отримала подарунок від чоловіка. А ось Юля - рекордсмен нашого аукціону: вона з донькою Анжелікою побували на шопінгу з Дімою Коляденком, потім - на запису новорічного вогника "Залишаємося зимувати" і на зйомках святкового "Доброго вечора на "Інтері". У двох останніх проектах саме брала участь Леся - телеглядачка дуже захотіла познайомитися з веселою ведучою, тому і викупила лот.

На посиденьках дійсно було весело: Леся розповідали веселі історії, ділилася враженнями і впевнено констатувала, що найкращі чоловіки в Україні. Учасниць цікавило і як Леся валізу збирала на 6 місяців навколосвітньої подорожі, яким чином доглядає за собою під час подорожей, і з ким з колег найкраще працюється.

Леся охоче відповідала на численні запитання. Зізналася, що найнесподіваніший комплімент отримала від мами Петра Романова: "Вона до мене підійшла, обдивилася з ніг до голови, і серйозно заявила: "Ти мені більше подобаєшся!". При цьому мама самої Лесі досі не звикла до популярності дочки та її постійних роз'їздів. Коли Леся повідомила, що їде на півроку у навколосвітню подорож, мама повчала: "Ти хоч холодильник розморозь!". Леся зізналася, що цього літа зробила батькам подарунок - придбала тур до Туреччини, у готель системи Ultra All Inclusive. І сама отримала масу задоволення - виявилося ведуча, яка об'їздила 72 країни, жодного разу не була в Туреччині і не була знайома із системою "все включено" і можливістю цілодобового харчування в режимі нон-стоп.

З продуктами харчування у Лесі особливі стосунки: каже, що в далеких поїздках найбільше сумує за гречаною кашею, салом, чорним хлібом і наливками, які готує тато. Хоча місцеві продукти теж не залишає без уваги. Якось знімальна група подарувала Лесі на день народження хамон - 12-кілограмову ногу "Чорне копито", який вважається найкращим. А на наступний день мав бути переліт - як транспортувати презент? Спритна Леся приїхала в аеропорт з валізою і "ногою" на плечі, попросила до валізи примотати і хамон. "Нога" благополучно доїхала додому.

"Ось, ділюся - лайфхак досвідченої мандрівниці", - зі сміхом резюмувала ведуча.

На завершення зустрічі Леся залишила автографи на фотографіях (зустрічайте нові лоти на нашому аукціоні!), з усіма сфотографувалася і записала відеозвернення до чудових чоловіків дівчат, подякувавши за участь і побажавши удачі в Новому році. І пообіцяла наступного року також взяти участь в аукціоні "Інтера", запросивши володарів лотів вже до себе додому - на фірмовий борщ з чорносливом.

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634