.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

"Інтер" знову проводить акцію "Подаруй диво!"

10 грудня 2017, 19:00

Грудень – час чудес. Час, коли кожна дитина чекає дива, а мами і тата, бабусі і дідусі вже придивляються до подарунків до дня святого Миколая і під ялинку. Напередодні найулюбленіших дитячих свят телеканал "Інтер" разом з київським магазином "МегаМаркет Космополіт" знову проводять благодійну акцію "Подаруй диво!", основне завдання якої – зібрати подарунки для дітей-сиріт. Щоб ці свята були радісними для всіх, жодна дитина не повинна залишитися без подарунка.

Акція проходить з 7 по 19 грудня в магазині "МегаМаркет Космополіт" (Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6). До благодійної ініціативи можусть долучитися всі, хто бажає. Купуючи іграшки, розмальовки, олівці або книги для своїх дітей, зробіть подарунок ще одному малюкові – з Житомирського обласного спеціалізованого будинку дитини або Харківського дитячого будинку №3.

В акції вже взяли участь ведучі телеканалу "Інтер" Андрій Доманський та Андрій Данилевич, співачка Світлана Тарабарова і радіоведуча Анна Свиридова з сином Антоном.

Андрій Доманський купив і поклав в подарункову корзину кілька дитячих спальних костюмчиків. А ще – санки! "У мене в дитинстві були санки, але не такі, як я хотів, – згадує телеведучий. – Я мріяв про санках з кермом, попереду – одна лижа, і, коли їдеш з гори на таких санках, можна було повертати. У кожної дитини повинні бути санки! Ну, це must have, як зубна щітка".

Дійсно, найкращий подарунок для дитини – той, який ти сам хотів би отримати в дитинстві. Цим же принципом керувалася і Анна Свиридова.

"Я, як будь-яка дівчинка, в дитинстві закривала очі і думала: от прокинуся, а у мене під подушкою – яка-небудь маленька, симпатичненькая лялечка, – згадує відома радіоведуча. – Тому мій син Антон вибирав подарунки для хлопчиків: машинки, фломастери, конструктор, а я виконую "девочковую" мрію – ляльки. Попереду – Новий рік. Всі мріють про подарунки, причому їх приємно не тільки отримувати, але й дарувати. І ми з Антоном із задоволенням вибрали подарунки для маленьких діточок. Сподіваємося, що завдяки нашій увазі, діткам цей Новий рік зустрічати буде радісніше і веселіше".

Давайте зробимо свята теплішими і добрішими для малюків, які поки не знайшли родину! А телеканал "Інтер" зробить все, щоб кожен подарунок потрапив до дітей саме до Нового року.

Під час минулої благодійної акції "Подаруй диво!" спільними зусиллями було зібрано півтори тисячі подарунків під ялинку малюкам з п'яти дитячих будинків, які ростуть без тат і мам. Сподіваємося, що в цьому році ми зможемо порадувати ще більше дітей. Нехай свята будуть дійсними для всіх!

Сюжет програми "Ранок з "Інтером" про акцію "Подаруй диво!" – https://youtu.be/VzXg-cfZbuU

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634