.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

На аукціоні "Інтер – дітям" – "гарячий" лот від Томаса Андерса

На аукціоні "Інтер – дітям" – "гарячий" лот від Томаса Андерса

8 лютого 2018, 12:37

До благодійного онлайн-аукціону "Інтер – дітям" приєднався Томас Андерс – співак, актор і композитор, колишній соліст групи Modern Talking. У володаря наданого ним лота буде унікальна можливість не тільки отримати два квитки в партер на київський концерт музиканта і 13 лютого наживо почути давно знайомі хіти You're My Heart, You're My Soul і Cheri, Cheri Lady, але й отримати після концерту на пам'ять фотографію Томаса Андерса з його автографом.

Увага! Це не єдиний лот від Томаса Андерса для аукціону "Інтер – дітям". Музикант готує сюрприз для своїх шанувальників – стежте за новинами на нашому сайті!

Нагадуємо, благодійний онлайн-аукціон "Інтер – дітям" проходить вже четвертий рік поспіль. За цей час спільними зусиллями було зібрано кошти на життєво важливе медичне обладнання, що допомагає рятувати дитячі життя. Лікарі медустанов, куди було доставлено обладнання, кажуть: "Ваші апарати ані секунди не відпочивають!" У минулі роки у НДІ ПАГ (Національний інститут педіатрії, акушерства і гінекології) були доставлені апарат штучної вентиляції легенів для реанімації новонароджених та недоношених дітей, апарат краніоцеребральної гіпотермії, допомагає запобігти страшну хворобу – ДЦП, і апарат для підтримки дихання новонароджених. Зараз йде збір коштів на придбання апарату інтенсивної вентиляції легенів для маленьких пацієнтів реанімації Центру дитячої токсикології Охматдиту".

Щотижня аукціон поповнюється ексклюзивними, унікальними лотами. Їх власники мають можливість зустрітися зі своїм кумиром, потрапити на зйомки серіалу або телепрограми, отримати незабутні емоції. Наш аукціон підтримують не тільки українські зірки, але і закордонні гості. Так, соліст гурту Nazareth Ден Маккаферті привіз на київський концерт іменний "платиновий диск Loud 'n' Proud і передав журналістам "Інтера" в якості лота. В даний час на сайті аукціону є лоти з Голлівуду – автографи Тома Круза і Антоніо Бандераса, боксерські рукавички з автографами наших чемпіонів – Олександра Усика та Василя Ломаченка, картини, книги, сувеніри від зірок.... Журналісти телеканалу ретельно фіксують реалізацію лотів в своїх сюжетах.

Приєднуйтесь – робити добро-легко! Разом ми можемо рятувати дитячі життя.

Посилання на лот – http://deti.inter.ua/ru/auction/688-thomas_anders

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634