.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Застілля зі знаменитостями на радіо «П'ятниця»

Застілля зі знаменитостями на радіо «П'ятниця»

6 квітня 2018, 14:20

Киянку Ольгу Пінську, яка викупила лот «Зоряні посиденьки на радіо «П'ятниця», чекала зустріч відразу з декількома відомими людьми. Дівчина - постійна учасниця аукціону «Інтер - дітям». На сайті deti.inter.ua Ольга викупила вже більше 20 лотів. Серед них - фотосесія в студії програми «Ранок з Інтером», квитки на концерт «Легенди року» за участю соліста групи Nazareth Дена Маккаферті, світшоти від Олега Винника з кліпу «Вовчиця». До речі, в цьому світшоти дівчина і прийшла на радіо «П'ятниця».

«Є речі, які неможливо купити за гроші, - каже ведуча і продюсер радіо «П'ятниця» Анна Свиридова. - Ми надаємо унікальний шанс опинитися за лаштунками радіо. Це дуже цікаво - побувати всередині процесу і побачити зірок, що називається, «без гриму». В ході нашого імпровізованого застілля в прямому ефірі зірки, як правило, відходять від свого сценічного образу. І учасники аукціону бачать артиста таким, яким він є - простою людиною. В цьому і є головна особливість даного лоту».

Ольга Пинская со звездным гостем радио

Ольга Пінська побачила, як створюється програма «Велика п'ятниця»: це цікаве і веселе спілкування із зірками в прямому ефірі - з сюрпризами і частуванням. Протягом дня в студію приходять популярні українські артисти. У цей день гостями «Великий п'ятниці» стали Діма Коляденко, групи «Пара Нормальних», «Авіатор» та «Оркестр гарного настрою». Під час зіркових посиденьок в прямому ефірі звучали свіжі хіти і тости від знаменитостей. Артисти розповідали анекдоти і смішні історії з життя. І, звичайно, фотографувалися з учасницею аукціону.

«Я вдячна сьогодні всім за те, що ми ось так, зі сміхом і усмішками, робимо добрі справи, - каже Ольга Пінська. - Я не стільки фанатка зірок, скільки фанатка допомоги дітям. Здобуваю лоти не тільки для себе, часто - в подарунок своїм друзям. В результаті всі щасливі, збуваються чиїсь мрії ».

Онлайн-аукціон «Інтер - дітям» проходить вже п'ятий рік поспіль. Збуваються мрії його учасників, назавжди залишаються в пам'яті враження від зустрічей з відомими людьми. А разом ми кожен день наближаємось до нової мети - покупці двох пневмотонометрів для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока. Це обладнання вимірює внутрішньоочний тиск і допомагає зберегти зір маленьким пацієнтам.

Вартість пневмотонометрів - 650 тис. Грн, в даний момент вже зібрано 287 300 грн. І наш онлайн-аукціон триває. На сайті deti.inter.ua - десятки цікавих лотів. Щодня з'являються нові цікаві пропозиції від зірок. Середовища них - можливість вийти на поле з «Легендами футболу», хустку з автографом Лучано Паваротті з особистої колекції Володимира Гришка, диск з автографом легендарного фронтмена групи Space Дідьє Маруані, диск і футболка з підписом Вахтанга Кікабідзе, футбольний м'яч з автографом Владислава Ващука, дизайнерське худі від Світлани Тарабарової і багато інших зіркових лотів. Приєднуйтесь - нехай якомога більше дітей побачать наш великий світ!

 

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634