.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

УЧАСНИК АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОКЛАВ НА ЛОПАТКИ ДЗЮДОЇСТА ГЕОРГІЯ ЗАНТАРАЮ

УЧАСНИК АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ПОКЛАВ НА ЛОПАТКИ ДЗЮДОЇСТА ГЕОРГІЯ ЗАНТАРАЮ

8 лютого 2020, 10:14

Зустріч з кумиром, новий досвід та незабутні емоції отримав у подарунок на 9-річчя Саша Стьопін з Чернівців. Батьки хлопчика подарували йому на день народження персональне тренування з чемпіоном світу з дзюдо Георгієм Зантараєю. Цей лот від відомого спортсмена вони викупили на нашому сайті.

«Георгій Зантарая - кумир сина, - розповідає мама Саші, Лілія Стьопіна. - Тому, коли ми зайшли на сайт deti.inter.ua, вже через хвилину визначилися, який саме лот викупимо. Тим більше це не лише подарунок для дитини, а й добра справа. Гроші йдуть на допомогу дітям, на купівлю життєво важливого обладнання для дитячих лікарень. 9 років тому життя нашого сина теж залежало від подібного обладнання - від апарату штучної вентиляції легенів, тому що Саша народився передчасно. Ми прекрасно розуміємо, наскільки важлива наявність необхідного обладнання в лікарнях».

Саша Стьопін займається дзюдо майже два роки. Вже шість разів виступав на міжнародних чемпіонатах, де займав призові місця. Скоро юний спортсмен поїде на чергові змагання в Італію. Так що тренування з Георгієм Зантараєю, єдиним в Україні чемпіоном світу з дзюдо серед чоловіків, точно додасть впевненості і зарядить хлопчика на перемогу.

Кожне тренування починається з розминки, але юний спортсмен з таким нетерпінням чекав зустрічі з відомим дзюдоїстом, що встиг розім'ятися заздалегідь. А під час тренування Саша уважно стежив за наставником, старанно відпрацьовував з ним усі прийоми. Далі почалося справжнє дзюдо. Виявилося, що хлопчик швидко вчиться. І після декількох спроб зміг укласти на лопатки самого Зантараю! До речі, Георгій поділився з юним спортсменом улюбленим прийомом - тим самим, завдяки якому в 2009-му році завоював звання чемпіона світу.

Саша залишився у захваті від зустрічі з кумиром: «Після тренування з Георгієм я буду займатися ще старанніше. А коли виросту - стану олімпійським чемпіоном!»

Напевно, саме таке бажання загадав хлопчик, коли задував свічку на святковому торті, який після тренування винесла в зал його мама. Адже зустріч з Георгієм Зантараєю відбулася якраз в день його народження.

«Я дуже часто зустрічаюся з дітьми. Вони настільки різні і такі цікаві! - розповідає Георгій. - Я ніколи не оцінюю їхню силу, адже найважливіше - це прагнення. Саша хоче пов'язати своє життя з дзюдо, і я сподіваюся, що у нього все вийде! А такі проекти, як благодійний аукціон «Інтер - дітям» - прекрасна можливість і дітям допомогти, і познайомитися з чудовими людьми».

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634