.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

ОСОБЛИВИЙ ЮВІЛЕЙ: УЧАСНИК АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ОТРИМАВ У ПОДАРУНОК ТРЕНУВАННЯ З ЧЕМПІОНОМ

ОСОБЛИВИЙ ЮВІЛЕЙ: УЧАСНИК АУКЦІОНУ «ІНТЕР - ДІТЯМ» ОТРИМАВ У ПОДАРУНОК ТРЕНУВАННЯ З ЧЕМПІОНОМ

26 серпня 2020, 15:34

Індивідуальне тренування з одним з найкращих боксерів України Денисом Берінчиком отримав у подарунок на 40-річчя харків'янин Дмитро Іванов. Такий оригінальний сюрприз зробили чоловікові на ювілей його близькі друзі, викупивши на нашому сайті ексклюзивний лот від відомого спортсмена.

Заради тренування з Денисом Берінчиком Дмитро подолав понад 500 кілометрів. З Харкова до Києва він приїхав з групою підтримки: дружиною і двома синами - 6-річним Владом і 3-річним Сашком. Завдяки маленьким непосидам спортивне заняття перетворилося на веселу розвагу. Поки Денис з їхнім батьком відпрацьовували техніку ударів, малюки влаштували на рингу свій боксерський поєдинок без правил. Так що спортсмену довелося і їх навчити деяким прийомам.

Після заняття втомлений, але задоволений учасник аукціону не приховував емоцій: «Це найоригінальніший подарунок, який я отримував на свій день народження! Мені дуже сподобалося! Було неймовірно! Це непередавані емоції, драйв, адреналін!» А іменитий тренер похвалив підопічного: «У Дмитра є задатки для боксу. Для себе, для свого здоров'я, для настрою я б йому радив проводити два-три тренування на тиждень».

І Денис, і Дмитро відзначають: найголовніше, що це тренування - це підтримка доброї справи, допомога дітям. Всі зібрані на благодійному аукціоні «Інтер - дітям» кошти підуть на купівлю сучасної системи MultiFiltrate для Центру дитячої токсикології, інтенсивної та еферентної терапії «ОХМАТДИТу». Це обладнання ще називають штучною ниркою. Воно допомагає дітям з гострими отруєннями та інфекціями пережити найбільш критичний період, коли нирки не справляються з виведенням токсинів. Крім того, апарат дозволить робити гемодіаліз дітям з малою вагою, серцевою недостатністю і нестабільними показниками кров'яного тиску.

«Я вже протягом п'яти років беру участь в аукціоні «Інтер - дітям» зі своїми лотами, - каже Денис Берінчик. - Кожен лот - це маленька крапля у великому морі. Але всі разом ми робимо багато для досягнення мети».

Пам’ятайте: купуючи один з лотів на нашому аукціоні, ви не тільки купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Також кожен бажаючий може взяти участь у благодійній ініціативі «Одна гривня від кожного з нас - це багато. Разом ми можемо рятувати дитячі життя», і перераховувати від 1 гривні на день в скарбничку фонду. Кожна гривня наближає момент, коли відділення інтенсивної терапії та гострих інтоксикацій «ОХМАТДИТу» отримає довгоочікуваний життєво важливий апарат для маленьких пацієнтів. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми дійсно можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634