.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

"Інтер" – дітям" збирає кошти на нове обладнання для реанімації дитячої токсикології Охматдиту"

2 березня 2017, 13:30

Сучасний апарат штучної вентиляції легенів Avea, кошти на який збиралися спільними зусиллями практично весь минулий рік, 15 лютого 2017 року було доставлено у відділення інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей НДІ ПАГ. За короткий період своєї роботи він врятував уже двох малюків. А завдяки доставленому в ПАГ у минулі роки обладнанню - апарату для підтримки дихання новонароджених і апарату краніоцеребральної гіпотермії - 70 дітей не просто вижили, а й залишилися здоровими. Лікарі кажуть, що обладнання не відпочиває ні хвилини. Ось чому благодійна ініціатива "Інтер" - дітям" триває!

"За кілька років наш аукціон з разового марафону до Дня святого Миколая перетворився на постійно діючий благодійний проект, який об'єднує тисячі людей, - каже Ганна Безлюдна, керівник Inter Media Group. - Тут важливий момент довіри: будь-яка нормальна людина хоче зробити щось вартісне у своєму житті і хоче бачити результат. Особливо, якщо це стосується дітей. Тому збільшується кількість людей, які беруть участь у наших ініціативах. І ми продовжуємо наш аукціон, будемо продовжувати допомагати обладнанням, допомагати лікарям рятувати дитячі життя".

До фонду звернувся Український центр дитячої токсикології інтенсивної та еферентної терапії НДСЛ "ОХМАТДИТ", з яким телеканал раніше співпрацював. У 2015 році ведучі "Інтера" озвучували збірник аудіоказок "Казки, що виховують", кошти від продажу якого пішли на допомогу маленьким пацієнтам, страждаючим нирковою недостатністю. І ось – нова мета, нова велика задача – апарат інтенсивної вентиляції легенів експертного класу VELA для дітей від 3 до 18 років для реанімації Центру дитячої токсикології.

Щорічно в цьому медичному закладі проходять лікування більше тисячі дітей зі всієї України. Багато з них відносяться до групи важких і вкрай важких пацієнтів. Діти перебувають на лікуванні у відділеннях Центру протягом усього року, а деякі – кілька років: тут проходить їх дитинство... Одна з основних медичних завдань у боротьбі за дитяче життя – адекватне заміщення функції дихання. Як стверджують лікарі Центру, життя пацієнта і швидкість відновлення функції дихання безпосередньо залежать від якості і технічних характеристик апаратів штучної вентиляції легенів. Відділення реанімації Центру гостро потребує обладнанні експертного класу VELA.

Вартість апарату та необхідних для його роботи медикаментів – 710 тис. грн. На даний момент на рахунку фонду "Інтер" – дітям" вже зібрано 55 тис. грн. А на сайті онлайн-аукціону deti.inter.ua багато цікавих, незвичайних лотів. Будь-який бажаючий може придбати для себе або коханої людини унікальний подарунок, який не купиш у звичайному магазині: майстер-клас від відомої людини, екскурсію за лаштунки шоу або участь у зйомках програми, диски, книги або фотографії з автографами зірок, причому не тільки українських, а й світових: Антоніо Бандераса, Тома Круза... Ви можете одночасно зробити відразу два важливих вчинки -подарувати унікальну емоцію близькій людині і взяти участь в порятунку життя дітей. Приєднуйтесь! Робити добро треба, робити добро – легко!

Як і раніше, творча команда "Інтера" буде розповідати про нові лоти, їх реалізації і час аукціону. Разом ми будемо рятувати дитячі життя.

Разом ми можемо багато! – "Інтер - дітям"

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634