.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Учасники аукціону "Інтер - дітям" побували в Зоопарку щасливих звірів і за лаштунками новорічного концерту

13 грудня 2017, 02:03

Напередодні Дня святого Миколая, новорічних і різдвяних свят, настає час дива, подарунків і добрих справ. Це чудовий час для того, щоб згадати, що найтепліші, найдобріші і найдивовижніші речі ми робимо самі. Чуйних і небайдужих людей уже четвертий рік об'єднує онлайн-аукціон deti.inter.ua, який проводиться з ініціативи благодійного фонду "Інтер - дітям". Основна мета - збір коштів на апарат інтенсивної вентиляції легенів, який дуже потрібен маленьким пацієнтам реанімації Центру дитячої токсикології Охматдиту. Вартість обладнання - 710 тис. грн, в даний момент зібрано 467 тис. грн. Кожен бажаючий може зробити свій внесок у добру справу, купивши вподобаний лот на сайті deti.inter.ua.

Участь в аукціоні - це не лише допомога у зборі коштів на життєво важливе медобладнання, а й прекрасна можливість зробити унікальний подарунок собі або близькій людині. Так, дві учасниці аукціону - Ольга й Анна - не просто побували на зйомках святкового концерту "На ІНТЕРі - Головна ялинка країни", але і зазирнули за лаштунки, познайомилися з зірками і дізналися, як створюється яскраве новорічне шоу, яке вся країна побачить тільки 31 грудня о 22:30. Екскурсію для дівчат провели журналісти програми "Ранок з "Інтером" Дмитро Чистяков і Марина Чанкова. На концерт дівчата заходили, як артисти - через службовий вхід. Спочатку гостей провели за сцену, показали, як проходить репетиція номерів Наталі Могилевської і Дмитра Монатика, як виглядає реквізит до концерту і як з ним працюють постановники. Потім пройшли до гримерки зірок, де Ольга й Анна познайомилися з ведучими телеканалу "Інтер" - Андрієм Доманським, Андрієм Дромовим, Романом Кадєміним, Артемом Позняком і Анатолієм Бондаренком. "Ви дорогу до буфету з шампанським і бутербродами знайшли? - поцікавився турботливий Доманський. - Дуже добре! Тоді я за вас спокійний. Звичайно, це все готували не ми з Дромовим, але протриматися вечір зможете!" Також учасниці аукціону змогли поспілкуватися і сфотографуватися із зірками. І, звичайно ж, подивилися саме новорічне шоу.

"Ми вперше за лаштунками, перший раз на зйомках новорічного концерту, тому для нас все було як у казці", - ділиться враженнями Ольга.

"Все дуже сподобалося, - доповнює Ганна. - Виявляється, те, що ми бачимо на телеекрані, відрізняється від того, що відбувається на зйомці. Телеглядачі не знають, як готується номер, як виходять артисти. Навіть енергетика, яка відчувається в залі, через екран відчувається інакше. Спасибі "Інтеру", спасибі "Інтер - дітям"! Зйомки новорічного концерту - це дійсно маленька казка".

Ще одна учасниця аукціону, молода мама Шушанна, купила для синів лот "Екскурсія в зоопарк щасливих звірів "XII місяців". Тепер сім'я точно знає, чи можна приручити вовка, чим білий носоріг відрізняється від родичів і де живе вухата лисичка - фенек.

В одну з неділь грудня Шушанна з дітьми приїхали в зоопарк опівдні і не змогли піти до самого вечора. Спочатку персональний гід розповіла про Зоопарк щасливих звірів загальну інформацію і познайомила гостей з усіма мешканцями, а їх тут - більше сотні. Потім було годування величезного, але дуже дружнього білого носорога Арчибальда Арчибальдовича та інтелігентно жирафа Миколи Степановича! А потім - фотосесія з артистичними шимпанзе. І в якості додаткового бонусу - відвідування циркової вистави "Люди Х".

Історія участі Шушанни в аукціоні - приклад того, як добра справа однієї людини надихає і мотивує інших. Взяти участь в аукціоні "Інтера" Шушанна вирішила завдяки... Олександру Стоянову, прем'єру Національної опери України. Олександр ініціював проведення благодійної вистави "Лускунчик", всі виручені кошти від продажу квитків на яку - 90 тис. грн - він перерахував фонду "Інтер - дітям".

"Про аукціон телеканалу "Інтер" ми з чоловіком дізналися в опері, - розповідає Шушанна. - Ми прийшли на балет "Лебедине озеро", в якому головні партії виконували італійська прима Петра Конті та Олександр Стоянов. Перед спектаклем на сцену вийшов головний редактор телеканалу "Інтер" Антон Нікітін і ведуча "Ранку з "Інтером" Анастасія Даугулє. Вони подякували Олександру за допомогу аукціону і розповіли про те, як і для чого збираються кошти. Так я дізналася, що гроші підуть на купівлю обладнання, яке буде рятувати життя дітей в Охматдиті. Я давно шукала можливість допомогти дітям, тому після вистави зайшла на інтернет-сторінку проекту і купила лот - екскурсію в зоопарк. Нам із дітьми тут дуже сподобалося: чудове місце, доглянуті тваринки, причому рідкісні, яких не побачиш в іншому місці. Робити добру справу завжди в радість - я купила і другий лот, екскурсію вже для нас із чоловіком".

Для тих, хто, як і Шушанна, шукає можливість стати частиною відкритої і прозорої благодійної ініціативи, яка допоможе зберегти життя сотням малюків, на сайті аукціону - десятки цікавих лотів на будь-який смак. Для любителів спорту - майстер-клас із плавання від Андрія Данілевича, фірмова футболка ФК "Шахтар" з автографом Ярослава Ракицького, м'яч з автографами футболістів "Динамо" або тренування у фітнес-клубі в компанії братів Бондарчуків, співака Василя Бондарчука і телеведучого Олександра Бондарчука. Тим, хто захоплюється кулінарією, варто звернути увагу на лот від ведучого програми "Жди меня. Україна" Анатолія Бондаренка - він готовий відкрити персональний секрет приготування смачного плову! А також на лоти від найапетитнішої програми телеканалу "Інтер" - "Готуємо разом": два томи унікальної кулінарної книги з кращими рецептами і автографами Андрія Доманського та Андрія Дромова, а також - присутність на зйомках кулінарного шоу. Є унікальні зіркові лоти для тих, хто мріє познайомитися зі знаменитостями і поспілкуватися з успішними, яскравими і талановитими людьми. Серед них - майстер-клас з вокалу від Міли Нітіч, ​​можливість побувати на зіркових посиденьках на радіо "П'ятниця", а також - поспілкуватися за чашкою кави з телеведучою Анастасією Даугулє. До речі, якщо ви зацікавилися ексклюзивною екскурсією у Зоопарк щасливих звірів "XII місяців", у вас ще є можливість придбати цей лот на сайті deti.inter.ua. Ще один унікальний лот для дітей від "Інтершколи" - майстер-клас із виготовлення різдвяних пряників. На благодійному онлайн-аукціоні безліч інших, не менш яскравих можливостей для тих, хто захоплюється мистецтвом, історією, рукоділлям і просто хоче стати частиною великої доброї історії. Приєднуйтесь! Робити добро легко - разом ми можемо рятувати дитячі життя.

Сюжет "Ранку з "Інтером" про екскурсію у "Зоопарк щасливих звірів "XII місяців"

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634