.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Аукціон "Інтер – дітям" розширює межі: зоряні лоти з Голлівуду, золото з Янгона і покупець з Великобританії

Аукціон "Інтер – дітям" розширює межі: зоряні лоти з Голлівуду, золото з Янгона і покупець з Великобританії

7 лютого 2018, 12:33

Щотижня аукціон "Інтер – дітям" поповнюється новими ексклюзивними лотами від зірок. Відомі артисти, спортсмени, телеведучі активно долучаться до благодійної ініціативи, основна мета якої – збір коштів на придбання апарату інтенсивної вентиляції легенів для маленьких пацієнтів Центру дитячої токсикології Охматдиту". На сайті deti.inter.ua можна знайти дійсно унікальні речі. За деякими зірковими лотами полюють навіть фанати з інших країн!

Співак Віталій Козловський – один з найактивніших учасників онлайн-аукціону "Інтер – дітям". Причому його лоти користуються популярністю не тільки серед українських фанатів. Незвичайну дизайнерську сорочку, в якій Віталій знімався в кліпі "Моє море", і диск з піснями виконавця купив шанувальник його творчості з Великої Британії. Ешлі Роффе живе в Істборні, але останні 10 років часто буває в Києві: як носія мови, його запрошують проводити заняття з англійської. За словами британця, за цей час він став справжнім шанувальником України, у нього тут з'явилося багато друзів і навіть кумир серед українських зірок. "Я знайомий з творчістю Віталія Козловського, двічі бував на його виступах у Києві, – розповідає Ешлі. – Інформацію про аукціоні "Інтер – дітям" побачив на сторінці фан-клубу Віталія в соцмережах. Він хороша людина: багато добра робить для дітей, приділяє увагу інвалідам. Ось і я вирішив підтримати добру справу: придбав його лот".

На сайті deti.inter.ua є ще два лоти від Віталія Козловського – фотографія і перший примірник його нового альбому "Моє бажання" з автографами. "Під лежачий камінь вода не тече, – каже співак. – Я сподіваюся, що завдяки участі в аукціоні ми разом зможемо допомогти хворим дітям".

На аукціоні "Інтер – дітям" представлено лоти з Голлівуду. Один з них – від чемпіона України і світу з ушу, актора і постановника бойових сцен в Голлівуді Віктора Мигалчана. Він готовий прилетіти з Лос-Анджелеса в Україну, щоб провести майстер-клас з бойових мистецтв для людини, яка викупить його лот. "У Голлівуді немає нічого неможливого, – стверджує актор, що приїхав у столицю кіноіндустрії з Чернівців. – Якщо у людини є вміння, навички, прагнення, вона обов'язково проб'ється до своєї мети".

Крім того, Віктор Мігалчан надав в якості лота фото з автографом свого друга – голлівудського актора Боба Уолла ("Уокер, техаський рейнджер", "Шлях дракона", "Гра смерті"), який виступав спаринг-партнером таких зірок, як Чак Норріс і Брюс Лі. Боб навіть записав спеціальне відеозвернення для українців: "Разом з Віктором ми раді допомагати рятувати життя. Тому приєднуємося до вашого благодійного аукціону. Сподіваюся, у нас все вийде!"

Спеціально для аукціону "Інтер – дітям" співачка, екс-ведуча тревел-шоу "Орел і решка" Регіна Тодоренко привезла зі зйомок в Янгоні (М'янма) незвичайний сувенір – листочки золота, які виконують всі бажання. Каже: задумане дійсно виконується, випробувала на собі.

Також серед лотів на сайті deti.inter.ua: фотографії голлівудських зірок Тома Круза і Антоніо Бандераса з сертифікованими автентичними автографами; фото наших боксерів-чемпіонів Олександра Усика та Василя Ломаченка з їх автографами; м'яч з автографами легендарних футболістів "Динамо" Олексія Михайличенка і Олександра Шовковського; сувенірна гітара "Квадро" від Амадора Лопеса; коробочка з сюрпризами від групи Open kids і багато інших цікавих сувенірів від знаменитостей.

Приєднуйтесь до аукціону. Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634