.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

На благодійному аукціоні "Інтер – дітям" збуваються найзаповітніші мрії!

На благодійному аукціоні "Інтер – дітям" збуваються найзаповітніші мрії!

9 лютого 2018, 12:40

Учасниця благодійного онлайн-аукціону "Інтер – дітям" побувала на зйомках детективного циклу "речовий доказ" і навіть зіграла невелику роль!

Для Вікторії Пузанковой з Миколаєва це був дуже незвичайний день. Вона давно зарахувала себе до лав шанувальників проекту "Речдок", постійно дивилася улюблені випуски і не приховувала, що дуже хотіла б опинитися по той бік екрану, на знімальному майданчику. Втілити цю мрію Вікторії допоміг чоловік Олександр: на сайті аукціону deti.inter.ua він викупив для неї особливий лот — "Присутність на зйомках документального проекту "Речдок" і можливість зіграти одну з ролей у цьому детективному циклі". Тепер дівчина знає не з чуток: мрії збуваються!

"Я народилася в 1991-му році, коли СРСР розпадався, – розповідає Вікторія.– І мені завжди хотілося прожити хоча б один день того часу і відчути його атмосферу. Коли я почала дивитися "Речдок", він став моєю машиною часу, переносившей в різні роки тієї епохи. Якось ми дивилися черговий випуск проекту, і внизу екрану я побачила інформацію про благодійний аукціон і про цей лот. І я так зраділа, коли чоловік Саша подарував мені на Новий рік настільки унікальний подарунок! Моєму щастю буквально не було меж! Невдовзі мені зателефонували з телеканалу "Інтер" і запросили на зйомки".

На цьому дива не закінчилися. Коли Віка приїхала на знімальний майданчик, вона зрозуміла: мрії учасників аукціону "Інтер–дітям" збуваються в подвійному розмірі. Дівчина була впевнена, що їй дістанеться якась маленька роль у масовці, звісно ж, без слів. І це було б логічно, враховуючи відсутність акторського досвіду. Але на майданчику сказали: будете грати стюардесу, яку викликали на розмову до слідчого. Таку роль підібрали для Вікі не просто так Команда проекту вирішила, що недосвідченій героїні буде набагато спокійніше, якщо в кадрі вона буде вести діалог з одним героєм. Найдивовижніше, що в юності Вікторія мріяла стати... стюардесою! На жаль, цього не сталося з різних причин. І ось, на знімальному майданчику "Речдоку" дівчина вперше одягла синю форму бортпровідниці! "Мені не віриться, що можна так вгадати з роллю, але команда проекту не могла знати про мою мрію, це просто якесь диво!" – впевнена Віка.

Щоб трохи підбадьорити починаючу актрису перед дебютом у кадрі, хлопці із знімальної групи розповідали анекдоти, закулісні байки. Хто-то доброзичливо демонстрував баночки з "кров'ю", якою гримують "поранених" і "трупи", і розповідав про те, як знімаються бійки і сцени вбивств. Дівчина й не помітила, як за розмовами її встигли загримувати, переодягнути і настав час вийти на знімальний майданчик.

Перший дубль був репетиційним: режисер Анна Смолій показала вихідну точку, з якої Вікторія повинна була увійти в кабінет до слідчого, детально пояснила, що потрібно робити і з якими інтонаціями, паузами і смисловими акцентами краще вимовляти текст. Одразу після команди: "Увага! Камера. Мотор. Поїхали!" – Вікторія включилася в процес і несподівано для всіх відпрацювала, як справжній профі.

"Спочатку мене насторожила ідея реалізації лота під час моїх зйомок, – ділиться враженнями режисер Анна Смолій. – Я не люблю працювати з непрофесійними акторами. Для мене, як для режисера, це завжди стрес. Але Віка була дуже органічна: незважаючи на те, що у неї був відсутній акторський досвід, вона впоралася. Вона була максимально уважна і сконцентрована, зрозуміла, чого я від неї хочу, і виконала всі поставлені завдання. Відверто кажучи, з професійними акторами я деколи роблю більше дублів, ніж зробила з Вікою. А тому сподіваюся, що, можливо, після знайомства з телебаченням у неї почнеться акторська кар'єра".

А сюрпризи тим часом тривали. Після зйомок Віке вручили упаковку чаю і велику коробку печива – традиційне "меню" будь знімального майданчика. На згадку зробили спільне фото з командою проекту, а коли вона попрощалася і вже збиралася йти, вся знімальна група їй зааплодувала. Віка не змогла стримати емоцій і розплакалася: "Я щаслива! Просто щаслива. Дуже хвилювалася, але це було незабутньо! Спасибі всім за такий теплий прийом, за гостинність і за те, що були поруч і підтримували кожну хвилину!" В цей день Вікторія змогла приміряти образ своєї давньої мрії. І нічого, що це тільки на пару годин в житті, зате назавжди на екрані.

Пережити не менш яскраві емоції може будь-який бажаючий. На сайті deti.inter.ua ще багато унікальних лотів: квитки на концерт Томаса Андерса і в якості додаткового бонусу – фото музиканта з його автографом, затишні посиденьки з телеведучою Анастасією Даугуле, незвичайний майстер-клас з святкової сервірування від талановитого дизайнера Світлани Сабрі... Такі лоти не купиш у звичайному магазині. Але важливіше інше: купуючи будь-який лот, ви робите відразу два добрих вчинку – купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини і одночасно приймаєте участь у великому і важливому добрій справі, у зборі коштів на придбання апарату інтенсивної вентиляції легенів для маленьких пацієнтів реанімації Центру дитячої токсикології Охматдиту". Приєднуйтесь – робити добро легко! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Випуск "Речдоку" за участю Вікторії Пузанковой можна буде побачити на "Інтері" зовсім скоро. Адже з 6 лютого на телеканалі стартував новий сезон захоплюючого детективного циклу. Разом з ведучим Артемом Позняком телеглядачі будуть стежити за тим, як досвідчені слідчі, завдяки незначним, на перший погляд, докази, розкривають гучні та неоднозначні злочини минулого. Дивіться нові випуски з вівторка по п'ятницю о 14:50 15:50 на телеканалі "Інтер"!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634