.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Цікаві лоти і нова мета онлайн-аукціону «Інтер - дітям» - в ефірі «Перець ФМ»

Цікаві лоти і нова мета онлайн-аукціону «Інтер - дітям» - в ефірі «Перець ФМ»

22 березня 2018, 10:26

Головний редактор телеканалу «Інтер» Антон Нікітін і телеведучий Андрій Доманський побували в студії стильного радіо «Перець ФМ», щоб підвести підсумки благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям», розповісти про нові ексклюзивні лоти, представлені на сайті deti.inter.ua, та нову важливу ​​мету.

«4 роки ми разом з глядачами робимо велику корисну справу і вдячні всім, хто бере участь в онлайн-аукціоні «Інтер - дітям», хто вже допоміг дітям буквально вижити, - говорить Антон Нікітін. - Найважливіше, що ця ініціатива, яка починалася в грудні 2014 року як разова акція, стала постійною. І вона не припиняється. Досягнувши однієї мети, ми відразу ж починаємо робити щось нове. Постійно шукаємо тих, кому ця допомога потрібніше».

21 лютого цього року команда телеканалу «Інтер» доставила у відділення реанімації Центру дитячої токсикології «ОХМАТДИТ» апарат інтенсивної вентиляції легенів, набутий на гроші, зібрані учасниками аукціону «Інтер - дітям» за 9 місяців 2017 року. За попередні роки спільними зусиллями в реанімацію НДІ ПАГ були передані два апарати для підтримки дихання новонароджених і апарат краніоцеребральної гіпотермії, що допомагає запобігти страшну хворобу - ДЦП. В результаті благодійної ініціативи вже врятовані сотні дитячих життів!

Нова мета онлайн-аукціону «Інтер - дітям» - збір коштів на покупку двох пневмотонометрів для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока.

«Фонд «Інтер - дітям» продовжує свою роботу і зараз разом з глядачами ми збираємо гроші на сучасне медичне обладнання для діагностики дитячої сліпоти, - повідомив Антон Нікітін. - Комусь ці апарати допоможуть зберегти зір. І це для нас дуже важливо. Володіти можливостями допомогти комусь і не скористатися ними, було б неправильно».

Щоб взяти участь в аукціоні потрібно просто зайти на сайт deti.inter.ua і вибрати потрібний лот. При цьому ви не тільки стаєте власником ексклюзивного подарунка, який не купиш ні в одному магазині, а й берете участь у великій і добрій справі - допомагаєте хворим дітям. На сайті аукціону - безліч унікальних лотів, список яких постійно поповнюється і оновлюється. Наприклад, вчора під час програми «Стосується кожного» відомий футболіст Владислав Ващук запропонував провести благодійний матч, в якому глядачі, які викупили лоти, зможуть зіграти з командою легендарних футболістів. На зйомках програми «Круче всех» чемпіон Європи з фігурного катання Дмитро Дмитренко запропонував спільний похід на ковзанку, а рекордсменка України, альпіністка, яка підкорила сім гірських вершин світу - від Евересту до Антарктиди - Тетяна Яловчак - виставила свій мотиваційний майстер-клас «7 кроків до свого Евересту». Ще серед лотів: боксерські рукавички від чемпіонів світу Олександра Усика, Олександра Гвоздика, Василя Ломаченка з їхніми автографами; майстер-клас від голлівудського актора і постановника бойових сцен Віктора Мігалчана, який готовий прилетіти з Лос-Анжелеса, щоб провести урок для учасника онлайн-аукціону; політ на повітряній кулі; участь в зйомках популярних програм «Вещдок» і «Готуємо разом» і багато-багато іншого.

«Особисто я не можу відвести погляду від вінтажної пластинки з автографом Томаса Андерса, - зізнався Андрій Доманський під час радіоефіру. - А як ведучий програми «Готуємо разом» запрошую на наш знімальний майданчик, щоб побачити, як знімається програма, зарядитися гарним настроєм і спробувати те, що ми для вас приготуємо. Обіцяю: буде весело і цікаво».

Зовсім скоро на сайті з'явиться ексклюзивний лот від італійської оперної співачки Монсерат Кабальє. Але є лот і від 83-річного пенсіонера, ветерана авіації - він власноруч зробив модель літака, на якому літав знаменитий радянський льотчик Іван Кожедуб.

«За час існування ініціативи було викуплено більше 750 лотів, аукціон став міжнародним майданчиком, що об'єднує людей з різних країн для великої та загально доброї справи, - стверджує Антон Нікітін. - Люди довіряють нам, тому що телебачення надає можливість побачити ефективність вкладених грошей. Ми звітуємо про кожну витрачену гривню і показуємо, що завдяки спільним зусиллям придбали обладнання. Ми хочемо сказати «дякуємо» всім, хто залишається небайдужим і бере участь в нашому аукціоні».

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634