.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

"Оскар" для Зверобоя

28 березня 2018, 10:58

11-річна Юліана Колесникова спеціально приїхала з мамою Тетяною з Харкова на танцювальний майстер-клас свого кумира - екс-соліста групи Quest Pistols і "Агонь" Микити Горюка, який вже кілька років успішно розвиває власний проект Zveroboy. Цей лот на сайті благодійного аукціону deti.inter.ua став для Юліани відмінною можливістю познайомитися з Микитою, зарядитися його драйвом та навчитися його коронним танцювальним рухам.

На зустріч Юліана приїхала з подарунком для артиста - шоколадним "Оскаром". "Я дуже люблю творчість Микити. Знаю, що він мріє знятися в кіно, а для нас з мамою він вже головний герой", - прокоментувала дівчинка. Під час майстер-класу Юліана спочатку розучувала танцювальні рухи удвох з Микитою, а потім - під керівництвом професійного хореографа, який ставить шоу для Zveroboy.

"Я вперше виступаю в ролі вчителя, - зізнався Микита Горюк. - Але мені було приємно поділитися досвідом. Спеціально запросив хореографа. Він майстер своєї справи, відмінно прокачав нас сьогодні. А Юліана - молодець: схоплює все на льоту, розуміє цю пластику".

Не дивно, адже дівчинка давно танцює. Найбільше любить балет. А ще займається повітряною гімнастикою на полотнах і вокалом, захоплюється тележурналістикою. Вона відразу ж домовилася з Микитою про інтерв'ю, взяла у кумира автограф і сфотографувалася на пам'ять. А ще зізналася, що мріє зробити спільний номер із зіркою. Ця пропозиція наштовхнула Микиту на думку про новий лот для аукціону "Інтер - дітям" від Zveroboy. "Можливо, в майбутньому варто виставити на аукціон вокальний лот - запис спільного номера або джем-сесію, - поділився ідеєю Микита. - Я за будь-який кіпіш, тим більше - благодійний".

На аукціоні "Інтер - дітям" збуваються мрії. Про це не з чуток знають Юліана і її мама: вони постійні учасники благодійної ініціативи. Це вже п'ятий лот, який вони викуповують. Колись старший брат Юліани захворів на менінгококцемію. І апарат штучної вентиляції легенів, єдиний у всьому місті, врятував йому життя. З тих пір вони намагаються хоч чимось допомагати іншим дітям. І кожен раз дякують за чудо.

"Микита перевершив всі наші очікування! Дуже талановита і глибока людина, - поділилася враженнями Тетяна Колесникова після майстер-класу. - Юліана на сьомому небі. Величезне спасибі "Інтеру"! Дякую вам за чудо!"

Онлайн-аукціон «Інтер - дітям» проходить вже п'ятий рік поспіль. Місяць тому в реанімацію Центру дитячої токсикології "Охматдиту" був доставлений апарат інтенсивної вентиляції легенів, на який спільними зусиллями збирали гроші в минулому році. Тепер оголошена нова мета - два пневмотонометри для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока. Це обладнання допомагає своєчасно діагностувати патології і зберегти зір маленьким пацієнтам. Вартість обладнання - 650 тис. грн, в даний момент вже зібрано 258 200. І наш онлайн-аукціон триває. На сайті deti.inter.ua - десятки цікавих лотів на будь-який смак. Приєднуйтесь - робити добро легко! Нехай якомога більше дітей побачать наш великий світ!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634