.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Подорож через океан - на концерт Green Grey

Подорож через океан - на концерт Green Grey

6 квітня 2018, 13:38

Одна з учасниць аукціону, щоб побачити виступ легендарної групи Green Grey, перетнула половину земної кулі. Останні десять років Оксана з сім'єю живе в США. Але хіба для добрих справ існують межі?

"Я сумую за батьківщиною і часто дивлюся українські телеканали, - пояснює жінка. - Одного разу в ефірі телеканалу" Інтер "я почула про благодійний аукціону і лоті" 2 квитки на концерт гурту Green Grey ". Якраз на цей час була запланована поїздка в Київ , тому я миттю викупила лот ".

 Другий квиток Оксана подарувала своїй подрузі з Києва. 30-річна Олександра Нестеренко давно мріяла познайомитися з музикантами. Разом з квитками на концерт "Без електрики" учасницям аукціону вручили диски Green Grey з автографами солістів групи. Крім того, Оксана і Олександра побували за лаштунками концерту, познайомилися і сфотографувалися на пам'ять з улюбленими виконавцями.

"Емоції - фантастичні! - зізналася Олександра. - Нас так радо прийняли артисти. Тепер є пам'ять про те, що ми бачили справжніх легенд! Впевнена, цей лот для мене - не останній. На аукціоні" Інтер - дітям "є дуже цікаві пропозиції. але в благодійності для мене більш важливо не те, яка зірка бере участь, а на що ти витрачаєш гроші. Цей фактор відіграє головну роль ".

До речі, 2018 рік - ювілейний для Green Grey - музиканти святкують 25-річчя творчої діяльності. Для шанувальників групи, які не встигли придбати квитки на концерт, на нашому аукціоні є ще один унікальний лот - ексклюзивна брендована футболка Green Grey з автографами солістів!

 Нагадаємо, що онлайн-аукціон "Інтер - дітям" проходить вже п'ятий рік поспіль. Збуваються мрії його учасників, назавжди залишаються в пам'яті враження від зустрічей з відомими людьми. А разом ми кожен день наближаємось до нової мети - покупці двох пневмотонометрія для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока. Це обладнання вимірює внутрішньоочний тиск і допомагає зберегти зір маленьким пацієнтам.

Вартість пневмотонометрів - 650 тис. Грн, в даний момент вже зібрано 287 300 грн. І наш онлайн-аукціон триває. На сайті deti.inter.ua - десятки цікавих лотів. Щодня з'являються нові цікаві пропозиції від зірок. Середовища них - можливість вийти на поле з «Легендами футболу», хустку з автографом Лучано Паваротті з особистої колекції Володимира Гришка, диск з автографом легендарного фронтмена групи Space Дідьє Маруані, диск і футболка з підписом Вахтанга Кікабідзе, футбольний м'яч з автографом Владислава Ващука, дизайнерське худі від Світлани Тарабарової і багато інших зіркових лотів. Приєднуйтесь - нехай якомога більше дітей побачать наш великий світ!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634