.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Екскурсія по Києву з кумиром: як проходила реалізація лоту Ігор Воєвуцького

7 квітня 2018, 10:00

Весело і незвично провести день з кумиром, покататися з ним на авто, побачити Київ його очима, почути цікаві історії з перших вуст ... Більшість фанатів про таке лише мріють. А 23-річна Анна Рудик з Вишневого свою мрію вже здійснила.

За творчістю AVIATOR Анна стежить практично з дня заснування групи, тому, коли на сайті благодійного аукціону "Інтер - дітям" побачила лот від одного з солістів - "Екскурсія по Києву з Ігорем Воєвуцьким", викупила без роздумів.

"Мені подобається філософія пісень групи AVIATOR і просто ставлення музикантів до життя, - розповідає Анна. - Але Ігор Воєвуцький для мене - фаворит. Тому, коли на сайті аукціону побачила лот від нього - тут же викупила".

Дівчину чекала незвичайна екскурсія від відомого артиста: Ігор показав Ганні НЕ пам'ятки Києва, а свої улюблені місця в столиці. Перша зупинка - спортзал. За словами Воєвуцький, саме тут починається кожен його день - з незвичайного тренування з електромишечною стимуляцією. Раніше Аня працювала фітнес-тренером, тому їй було цікаво випробувати нову активність. Ігор разом з дівчиною одягалися в спеціальні костюми, підключилися до приладу, запустили імпульс на всі групи м'язів і зробили кілька вправ.

Наступними пунктами екскурсії стали кафе на заправці і аеропорт "Київ".

"Я дуже люблю подорожувати, неважливо на чому - поїзд, машина, літак ... Для мене головне - рух, - розповідає Ігор Воєвуцький. - На заправці ти можеш хоча б на хвилиночку зануритися в атмосферу подорожей. Перевести дух. І їхати далі займатися своїми справами ".

Аеропорт для артиста - особливе місце. Адже учасники групи AVIATOR по-справжньому «живуть в небі». Всі вони недавно закінчили льотну школу і тепер можуть керувати 2-місцевими літаками!

Потім музикант повіз учасницю благодійного аукціону в Києво-Печерську лавру - одне зі своїх улюблених місць в столиці. Ігор і Аня прогулялися по тихим і строгим алеях, набрали води з джерела і послухали заспокійливий голос дзвонів.

Фінішувала подорож на даху однієї з київських висоток, звідки відкривається приголомшливий вид на столицю.

"Сьогодні був незвичайний день, - ділиться враженнями Ганна. - Кожна локація, кожна зупинка подарувала мені свої незабутні емоції та враження. Ігор багато розповідав про Київ, свої захоплення і подорожі. Я навіть не очікувала, що буде настільки цікаво. Я вдячна і йому , і телеканалу "Інтер" за таку чудову можливість познайомитися зі своїм кумиром. А всім, хто ще роздумує, хочу побажати одного: беріть участь в аукціоні, не сумнівайтеся ні хвилини, ви отримаєте багато яскравих вражень. Це супер! "

А для інших шанувальників музиканта, які не встигли минулого разу придбати лот від свого кумира, є прекрасна новина! Ігор Воєвуцький презентував на наш аукціон ще одну авторську екскурсію по Києву. Лот можна придбати прямо зараз!

Онлайн-аукціон "Інтер - дітям" проходить вже п'ятий рік поспіль. Збуваються мрії його учасників, назавжди залишаються в пам'яті враження від зустрічей з відомими людьми. А разом ми кожен день наближаємось до нової мети - придбання двох пневмотонометрів для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока. Це обладнання вимірює внутрішньоочний тиск і допомагає зберегти зір маленьким пацієнтам.

Вартість пневмотонометрія - 650 тис. грн, в даний момент вже зібрано 287 300 грн. І наш онлайн-аукціон триває. На сайті deti.inter.ua - десятки цікавих лотів. Щодня з'являються нові цікаві пропозиції від зірок. Серед них - можливість вийти на поле з «Легендами футболу», хустку з автографом Лучано Паваротті з особистої колекції Володимира Гришка, диск з автографом легендарного фронтмена групи Space Дідьє Маруані, диск і футболка з підписом Вахтанга Кікабідзе, футбольний м'яч з автографом Владислава Ващука, дизайнерське худі від Світлани Тарабарової  і багато інших зіркових лотів. Приєднуйтесь - нехай якомога більше дітей побачать наш великий світ!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634