.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Шевченко, Ващук і Воронін: "Легенди футболу" зіграють благодійний матч заради здоров'я дітей!

Шевченко, Ващук і Воронін: "Легенди футболу" зіграють благодійний матч заради здоров'я дітей!

27 квітня 2018, 11:50

Андрій Шевченко, Владислав Ващук, Андрій Воронін, Сергій Ребров, Анатолій Дем'яненко, Даріо Срна, Віталій Рева - ці зіркові імена давно стали символами золотого часу українського футболу. Вийти з ними на одне поле - про такий футбольній події фанати української збірної могли тільки мріяти!

Але 20 травня легенди футболу зберуться разом, щоб подарувати дітям з проблемами зору шанс подивитися на наш світ здоровими очима! Завдяки ініціативі відомого футболіста Владислава Ващука і аукціону "Інтер-дітям" можливість взяти участь в грі з кумирами стала реальною абсолютно для всіх українців. Для цього потрібно придбати відповідний лот на сайті deti.inter.ua

Всі виручені кошти підуть на придбання медобладнання для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока.

В "матчі століття" вже підтвердили свою участь запрошені Владом Ващуком футболісти: Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Андрій Воронін, Даріо Срна, Сергій Нагорняк, Віталій Косовський, Едуард Цихмейструк, Віталій Рева, Володимир Єзерський. Також на поле вийде команда телеканалу "Інтер", яку представлятимуть телеведучі Андрій Данилевич, Роман Кадемін і учасники аукціону "Інтер - дітям". Тренерами команд виступлять два видатних гравця київського "Динамо" - Анатолій Дем'яненко і Володимир Безсонов, а капітанами - Влад Ващук і Андрій Данилевич. Коментувати матч буде Андрій Доманський.

Зустріч пройде 20 травня на стадіоні "Місто спорту" в Гідропарку (Київ). Перед початком гри і в перерві між таймами уболівальників і футболістів чекає музичний сюрприз від зірок української естради.

"Ідея проекту прийшла до мене під час запису однієї з програм ток-шоу "Стосується кожного", - розповідає Влад Ващук, відомий український футболіст, легендарний гравець київського" Динамо "і національної збірної. - У студії я запропонував усім бажаючим взяти участь в благодійному аукціоні. На кону - можливість вийти і зіграти в футбол разом з легендами футболу. Упевнений, про це мріють дуже багато! і тепер це абсолютно реально. і до того ж власник даного лота робить величезний внесок у добру справу: гроші, зібрані в межах заходу, ми передаємо на доброчинність".

На цій же програмі "Стосується кожного" був присутній головний редактор "Інтера" Антон Нікітін. Рішення про те, що телеканал підтримає ініціативу, було прийнято моментально.

"Матч" Легенди футболу "- це хороша ініціатива, яка об'єднує людей навколо того, що дійсно приносить користь і всіх нас робить більш людяним, - говорить Антон Нікітін. - Владиславу Ващуку, який не в перший раз бере участь в нашому благодійному аукціоні, прийшла в голову чудова ідея. і до цього благій справі почали приєднуватися нові учасники - найбільш впізнавані зірки українського футболу. і так вийшло, що цей матч - це не тільки важлива благодійна ініціатива, але ще і унікальна подія в світі спорту. Опинитися на одному полі з людьми, які асоціюються з найкращими емоціями і самими знаковими перемогами в нашому футболі, - це абсолютно фантастична ідея, яка стала реальністю. Життя часом буває багатшими, ніж наша фантазія. Ця можливість дійсно унікальна, адже ви не просто викуповуєте цікавий лот для себе, а допомагаєте конкретним дітям з проблемами зору ".

Придбати лот "Участь в матчі з "Легендами футболу" можна за посиланням: http://deti.inter.ua/ru/auction/697-uchastie-v-futbolnom-matche-s-legendami-futbola

Після матчу у тих, хто придбає цей лот, буде можливість особисто поспілкуватися з футболістами, обговорити і проаналізувати гру. Крім того, в учасників матчу на згадку про цю подію залишиться фірмовий комплект форми, автографи зірок, фоторепортаж і маса емоцій.

На сайті аукціону є лоти і для тих, хто хоче стати свідком унікального матчу - подивитися гру на трибунах стадіону і підтримати гравців особисто:

- лот «VIP-квиток на матч з «Легендами футболу» і можливість поспілкуватися із зірковими гравцями після матчу»

- лот «Квиток на матч і ексклюзивна футболка з автографами «Легенд футболу»

- лот «Квиток на матч з «Легендами футболу»

Не пропустіть унікальну спортивну подію - матч "Легенди футболу", учасником або вболівальником якого може стати кожен. Приєднуйтесь до благодійного аукціону!

Детальніше про майбутній матч розповіли Влад Ващук і Андрій Данилевич в студії програми "Ранок з« Інтером ":

 

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634