.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Танці на льоду з чемпіоном

15 травня 2018, 11:47

Якщо вчитися, то тільки у кращих! Ще одна учасниця аукціону, Наталя Підгірна, купила в подарунок для своєї дочки особливий лот - «Спільний похід на каток з чемпіоном Європи з фігурного катання Дмитром Дмитренко». 5-річна Кароліна трохи більше півроку займається цим видом спорту і вже бере участь в аматорських змаганнях, завойовує медалі і кубки.

  «Я відчуваю величезне захоплення і щастя, коли бачу дочка на льоду, - ділиться Наталя. - Після першого ж заняття дочка сказала: «Виросту - буду тренером». Лот я придбала, щоб надихнути її на успіх. А коли пояснила, що ми також допоможемо іншим малюкам, вона з радістю погодилася. У свої п'ять років Кароліна вже розуміє, що таке допомога хворим діткам ».

  Цей лот сім'я Підгорний придбала за порадою тренера маленької фігуристки - Артемія Ковальчука. Чи не зупинили маму ні вік дитини, ні відстань. Щоб потрапити на майстер-клас Дмитра Дмитренко, сім'я разом з тренером приїхала до Києва з Одеси.

  «Особистий приклад спортсмена такого високого рівня добре впливає на подальший розвиток, посилює мотивацію до занять, - вважає тренер Артемій Ковальчук. - Спорт - це не тільки фізичні навантаження. Психологічна складова також важлива. І те, що Кароліна катається з чемпіоном, позитивно впливає на формування характеру спортсменки. Я бажаю їй найвищих досягнень! »

  Незважаючи на свою зайнятість, чемпіон Європи, дворазовий чемпіон України, чемпіон світу серед юніорів Дмитро Дмитренко провів повноцінне тренування на льоду для юної спортсменки. Пропрацював з нею перекидний стрибок, сальхов, кожух, обертання і елементи ковзання.

  «Дівчинка добре володіє елементами фігурного катання і в майбутньому може стати хорошою фігуристкою, дані для цього є, - на закінчення сказав відомий фігурист. - Головне для спортсмена - дисципліна. Я б хотів бачити дітей на льоду веселими, в хорошому сенсі - самовпевненими, люблячими фігурне катання і готовими вчитися. Потрібно отримувати задоволення від самовдосконалення. Тоді все вийде ».

  А потім зізнався, що хвилювався і ставив перед собою завдання - зацікавити Кароліну. «Дитина маленька, міг і занудьгувати через 5 хвилин. Зі мною вона почала нудьгувати через 55 хвилин. І я вважаю - це хороше досягнення », - сміється Дмитро.

 Кароліна теж залишилася задоволена результатом. «Допомагати іншим важливо. Я своєї тренуванням допомогла діткам », - коротко підвела підсумок малятко.

  У подарунок до майстер-класу сім'я Підгорний отримала і фотосесію зі знаменитим українським спортсменом. На довгу пам'ять. Щоб ще більше підсилити мотивацію і бажання Кароліни в майбутньому стати олімпійською чемпіонкою. Тепер для досягнення великої мети її запала точно вистачить!

 На сайті deti.inter.ua - десятки цікавих лотів для любителів спорту. Один з них - участь в унікальному матчі «Легенди футболу», який відбудеться 20 травня в Києві з ініціативи відомого українського футболіста Владислава Ващука і за підтримки телеканалу «Інтер».

  Вперше на одному полі зійдуться найвідоміші гравці в історії українського футболу, відомі телеведучі і звичайні телеглядачі. У матчі вже підтвердили свою участь Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Андрій Воронін, Даріо Срна, Сергій Нагорняк, В'ячеслав Шевчук, Едуард Цихмейструк, Віталій Рева, Володимир Єзерський. Також на поле вийде команда телеканалу «Інтер», яку представлятимуть телеведучі Андрій Данилевич, Роман Кадемін. Ведучий матчу - Андрій Доманський.

Взяти участь в унікальному поєдинку і зіграти в складі зіркових команд, а також побачити цей матч з трибун може будь-хто! Для цього досить зайти на сайт deti.inter.ua і викупити відповідний лот:

  • Участь в матчі з «Легендами футболу» 
  • VIP-квиток на матч з «Легендами футболу»і можливість поспілкуватися із зірковими гравцями після матчу»
  • Квиток на матч і ексклюзивна футболка з автографами «Легенд футболу»
  • Квиток на матч з «Легендами футболу»

 Мета матчу - допомогти благодійному фонду «Інтер - дітям» зібрати кошти на покупку двох пневмотонометрія для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока. Приєднуйтесь, робити добро легко! Нехай якомога більше дітей побачать наш великий світ!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634