.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Чемпіон світу Жан Беленюк провів тренування з учасником аукціону «Інтер - дітям»

23 травня 2018, 17:29

Час для добрих справ знайдеться завжди! Незважаючи на насичений графік тренувань, чемпіон світу і срібний призер Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, знаменитий український борець Жан Беленюк взяв участь в благодійному онлайн-аукціоні «Інтер - дітям». Він провів персональний майстер-клас з греко-римської боротьби для учасника аукціону Олександра Березянський, який викупив цей унікальний лот і приїхав на тренування із зіркою з Кременчука.

 «Про аукціоні « Інтер - дітям » дізнався, коли Жан Беленюк на сторінці в соцмережах розповів про свій благодійний лоті - персональної тренуванні, - каже Олександр. - Вирішальним фактором стало те, що гроші збираються для допомоги дітям. Я сам спортсмен, але греко-римський стиль мені не знайомий. Майстер-клас з відомим борцем - хороша можливість освоїти нові прийоми».

 За плечима у Олександра - спортивне минуле: 14 років занять тхеквондо і чорний пояс в цьому виді спорту. У числі улюблених навантажень - Кроссфіт. Але до зустрічі з Жаном Беленюк учасник онлайн-аукціону готувався спеціально: вивчав відео його тренувань і виступів на змаганнях, аналізував техніку і прийоми. Так йому хотілося хоч раз перегорнути в партері чемпіона світу і призера Олімпіади.

 «Я вже вдруге беру участь в аукціоні« Інтер - дітям, - розповідає Жан Беленюк. - Завжди радий допомогти, якщо можу. Тим більше в такій благородній справі, як покупка медичного обладнання для дітей з вадами зору. Для мене провести тренування - велике задоволення ».

 Тренування Жан Беленюк почав традиційно, з розминки і розтяжки. А потім показав Олександру фірмові борцівські прийоми: переклади в партер, нирок, «кочергу», перекати з захопленням тулуба. Крім того, Жан продемонстрував учаснику благодійного аукціону свої коронні прийоми, завдяки яким не раз перемагав на борцівському килимі.

 «Коли дивишся на боротьбу з боку, думаєш, що можна легко повторити прийоми: раз-два, кинув, перекрутив, - міркує Березянський. - Але ні! Вирватися з хватки Жана важко. Здається, у нього вісім рук, і він охоплює ними твоє тіло. А потім кидає тебе, 80-кілограмового чоловіка, як пушинку з боку в бік ».

 Така майстерність - результат тривалих тренувань. Жан Беленюк займається боротьбою вже 18 років. І кожен день відпрацьовує і шліфує борцівські прийоми.

 «Це просто захоплення, коли тебе тренує такий класний майстер, - поділився враженнями учасник аукціону. - Приємно, коли знамениті спортсмени виставляють свої лоти, щоб привернути увагу людей до благодійності. Таких прикладів має бути більше. Спасибі телеканалу «Інтер» за онлайн-аукціон і унікальну можливість познайомитися із зірками! Кожен з нас вносить свій маленький внесок. А разом ми робимо велику добру справу ».

 Кошти, зібрані на благодійному аукціоні «Інтер - дітям», в тому числі і від продажу лота Жана Беленюк, підуть на придбання медичного обладнання для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока.

 Будь-який бажаючий може приєднатися до команди людей, які допомагають дітям перемогти хворобу. На сайті онлайн-аукціону deti.inter.ua постійно з'являються нові унікальні лоти. Вже сьогодні ви можете стати щасливим володарем футбольного м'яча або футболки з автографами гравців благодійного матчу: Андрія Шевченка, Сергія Реброва, Влада Ващука, Андрія Вороніна та інших «Легенд футболу», боксерських рукавичок Василя Ломаченка і фотографій з автографом Олександра Усика. Побувати на майстер-класі з бойових мистецтв від чемпіона України і світу з ушу, актора і постановника бойових сцен в Голлівуді Віктора Мігалчана, або на тренуванні з дворазовим чемпіоном турніру Arnold Classic Миколою Ткачуком. Вибирайте унікальний подарунок собі або близькій людині і допомагайте дітям рости здоровими! Приєднуйтесь! Робити добро легко і приємно!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634