.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Вініл від MONATIK, день з Мілою Нітіч і караоке-батл з групою AVIATOR - нові унікальні лоти благодійного аукціону «Інтер - дітям»

1 червня 2018, 15:37

Напередодні Дня захисту дітей, 31 травня, в ТРЦ Gulliver відбулася фан-зустріч із зірками благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». MONATIK, Міла Нітіч, ​​група AVIATOR, переможниця «Слов'янського базару» Дарина Галицька, діджей радіо «Перець ФМ» Ольга Громова, учасники дитячого талант-шоу «Крутіше всіх» і ведучі телеканалу «Інтер» Андрій Доманський та Андрій Данилевич запалювали на сцені, відповідали на запитання користувачів соцмереж та презентували нові унікальні лоти.

«Зірки спорту, естради, шоу-бізнесу завжди знаходять час в своїх напружених графіках, щоб приїхати і підтримати благодійну ініціативу «Інтер - дітям», - каже Андрій Данилевич. - Виставляючи на аукціон свої ексклюзивні лоти, вони допомагають зібрати гроші на медичне обладнання для дитячих лікарень, тим самим - зберегти здоров'я малюкам і навіть врятувати їх життя».

Знаменитості, які приїхали на фан-зустріч, - постійні учасники благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». Пам'ятні сувеніри, майстер-класи та зйомки в популярних проектах - такі лоти можна знайти на сайті deti.inter.ua. Але кожен раз зірки пропонують все більш оригінальні і креативні ідеї. Так, група AVIATOR пообіцяла влаштувати спільний караоке-батл з учасником аукціону, який викупить їх новий лот. Діджей «Перець ФМ» Ольга Громова презентувала незвичайний лот - «Участь в ефірі радіо з діджеєм і зірковими гостями». А молода співачка Дарина Галицька виставила на аукціон вінок, в якому перемогла на міжнародному дитячому музичному фестивалі «Слов'янський базар» в 2016-му.

Крім того, дівчина привезла на фан-зустріч і особливий подарунок для Міли Нітіч. В цьому році вже Нітіч представлятиме Україну на Міжнародному фестивалі мистецтв «Слов'янський базар у Вітебську», тому Дарина вручила їй свій талісман - червону стрічку. «Це теж частина костюма, в якому я здобула перемогу на конкурсі. Я хочу, щоб ця стрічка принесла удачу Мілі », - сказала вона.

Кілька сюрпризів глядачам приготувала і сама Міла Нітіч. Гості фан-зустрічі першими почули нове аранжування улюбленої мільйонами пісні «Червона рута» у виконанні співачки та дізналися про новий унікальний лот онлайн-аукціону «Інтер - дітям» - «День з Мілою Нітіч». «Із задоволенням поспілкуюся і навіть потоваришую з людиною, яка викупить цей лот», - заявила співачка.

У центрі уваги нарівні з зірками виявилися і учасниці дитячого талант-шоу «Крутіше всіх» - Даша Цехоцька, Саша Пінькас і Фрося Мельник. Юні таланти дивували всіх присутніх віртуозними віражами на роликах, запальним танцем у стилі Майкла Джексона і проникливим читанням вірші Михайла Дудіна «Бережіть Землю».

Коли ж на сцені з'явився MONATIK, гості фан-зустрічі зустріли свого кумира бурхливими оплесками. Знаменитий співак, танцюрист, композитор спеціально приїхав, щоб підтримати благодійний аукціон «Інтер - дітям». І не тільки презентував в якості лоту вінілову платівку «Звучит» зі своїм автографом, а й пообіцяв знову взяти участь у новому незвичайному експерименті. Нагадаємо, в минулому році, 19 грудня, в День святого Миколая, в рамках благодійного марафону «Інтера» Діма спробував себе в ролі таксиста. Артист цілий день працював водієм таксі та возив по місту людей, які спочатку навіть не здогадувалися, що за кермом автомобіля - зірка. Що придумає команда телеканалу «Інтер» для знаменитого артиста в цей раз, поки секрет - стежте за нашими новинами.

«Я завжди готовий на цікаві експерименти, особливо коли вони в ім'я доброї справи, - запевнив MONATIK. - Хочу подякувати «Інтер» за те, що надихаєте і мотивуєте людей на добрі справи. Добре, що є небайдужі люди, які цим займаються. Дякую всім і кожному, хто сьогодні прийшов на зустріч. Робіть добро: воно повертається тричі. Просто спробуйте, це приносить величезне задоволення! »

Провідні Андрій Доманський та Андрій Данилевич представили й інші цікаві лоти аукціону, адже аукціон «Інтер - дітям» триває! Тепер це постійна благодійна ініціатива. Дитячі лікарні по всій Україні дуже потребують сучасному медичному обладнанні. Тому, як тільки досягається одна мета аукціону, тут же з'являється нова. Останні місяці збір коштів проводився на покупку двох пневмотонометрів для дитячого відділення КМКОЛ «Центр мікрохірургії ока». Це обладнання на ранніх стадіях може діагностувати у дітей різні захворювання очей з тим, щоб запобігти втраті зору.

«1 червня - Міжнародний день захисту дітей. У нас з Андрієм Данилевичем сім дітей на двох. Тому ми, як батьки, не могли залишитися осторонь від свята і нагадали глядачам про благодійну ініціативу «Інтера». Час не чекає. Лоти цікаві - за них варто боротися! »- на закінчення сказав Андрій Доманський.

Всі згадані зіркові лоти уже можна знайти на сайті deti.inter.ua.

П'ятий рік благодійний онлайн-аукціон «Інтер - дітям» підтримують зірки музики, кіно, телебачення, спорту і звичайні телеглядачі. За цей час на сайті deti.inter.ua було реалізовано понад 800 лотів. Результат спільних зусиль - допомога тисячам хворих дітей з різних куточків нашої країни. Всі гроші, зібрані від продажу нових ексклюзивних лотів, підуть на придбання життєво важливого медичного обладнання для дитячих лікарень України.

Приєднуйтесь! Робити добро легко - разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634