.
Витрачено на медичне обладнання - 6 707 582 грн.

Новини

Рівняння на богатиря з "Інтер - дітям"

26 червня 2018, 13:33

Ще один учасник благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям» спеціально приїхав з Одеси, щоб зустрітися з українським богатирем, володарем титулу «Найсильніша людина світу». Неймовірно, але факт: Василь Вірастюк здатний тягнути за собою п'ять трамвайних вагонів!

 «Вірастюк - жива легенда. Це найсильніша людина на планеті, і мені було цікаво з ним познайомитися, - розповідає Олександр Шишлянніков. - Коли дізнався, що можна викупити лот «Тренування з Василем Вірастюком», ні хвилини не сумнівався. Відразу вирішив брати участь у благодійному аукціоні. Важливо було й те, що гроші підуть на допомогу дітям. Вважаю, кожна людина має можливість зробити невеликий внесок і тим самим допомогти врятувати чиєсь життя».

 Перед тренуванням Сашу чекав сюрприз - богатирський сніданок. В меню Василя Вірастюка тільки корисні продукти: вівсяна каша, варені яйця, салат із зелених овочів і свіжовичавлений грейпфрутовий сік. Силач впевнений: правильне і збалансоване харчування просто необхідно для ефективного тренування.

 Після ситного сніданку Василь Вірастюк сам відвіз учасника аукціону в тренажерний зал. До речі, на його особистому авто красується напис: «Богатир».

 «Сьогодні в залі я показав своє звичайне планове тренування для спини і біцепсів, - пояснює Василь. - Воно проводиться у високому темпі, з маленькими паузами і багаторазовими підходами. Такі тренування підходять людям, які намагаються скинути зайву вагу. Але головне, сьогодні ми з Сашком на крок наблизилися до тієї мети, заради якої проводиться аукціон. За це я дякую телеканал «Інтер».

 Поруч з богатирем Олександру довелося неабияк попихтіти, але цей день подарував йому незабутні емоції і додав упевненості у власних силах.

 «Вірастюк одним своїм виглядом надихає займатися спортом, - зізнається учасник аукціону. - Дивишся на нього - і хочеться бути таким же сильним. Це кращий приклад для наслідування і найсильніша мотивація. Приїхавши додому, я обов'язково піду в спортзал. А сьогодні я просто щасливий, що моя мрія збулася ».

Онлайн-аукціон «Інтер - дітям» проходить вже п'ятий рік поспіль. Добрі справи не мають часових меж і продовжують об'єднувати сотні знаменитостей і мільйони телеглядачів заради важливої ​​мети - допомоги дітям. Кожен день на сайті deti.inter.ua з'являються нові унікальні лоти від спортсменів, артистів і телеведучих, про які можна тільки мріяти. Серед них -  тренування  з греко-римської боротьби з чемпіоном світу і олімпійським призером Жаном Беленюк; cувенір від Монсеррат Кабальє з її автографом; лімітований вініл «Звучит» від MONATIK з автографом артиста;  футболка  з автографами Андрія Шевченка, Сергія Реброва, Андрія Вороніна, Влада Ващука та інших «Легенд футболу» ...

 Приєднуйтесь до дивовижної команді зірок і отримуйте незабутні емоції. Купуючи лот на сайті deti.inter.ua, ви робите відразу два добрих вчинку: купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини і одночасно берете участь у великій і важливій добрій справі - у зборі коштів на ремонт і оснащення палати для трансплантації кісткового мозку в дитячому відділенні Національного інституту раку.

 Робити добро легко! Разом ми можемо рятувати дитячі життя.

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок (IBAN) UA533223130000026006000026416 МФО 322313 ЄДРПО 38062634